حوادثی که در یک روز رخ داد؛

فرزندی که پدرش را با ضربات چاقو در بوشهر به قتل رساند/اختلافات مالی موجب قتل در برازجان شد

فرزندی که پدرش را با ضربات چاقو در بوشهر به قتل رساند/اختلافات مالی موجب قتل در برازجان شد
فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: فرد مذکور با هویت «ح» در حوالی میدان امام خمینی(ره) کوچه حاج نجف شهر بوشهر پس از مشاجره با پدر به دلایلی با ضربات چاقو به قلب پدر وی را مجرو و پس از آن خود زنی می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ استان بوشهر مدتی است که رخ دادهایی در حوزه قتل صورت می گیرد که با تلاش های شبانه روزی نیروهای پلیسی قاتلین را در کمترین زمان ممکن دستگیر و به مراجع قانونی ارجاع می دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از سپاس؛ استان بوشهر مدتی است که رخ دادهایی در حوزه قتل صورت می گیرد که با تلاش های شبانه روزی نیروهای پلیسی قاتلین را در کمترین زمان ممکن دستگیر و به مراجع قانونی ارجاع می دهند., سپاس؛ ,

کارشناسان حوزه های مختلف اجتماعی باید با بررسی های دقیق و علمی دلیل این همه حوادث خشونت آمیز در استان بوشهر بررسی و اعلام کنند و به راه کارهایی برای مقابله با رفتارهای خشونت آمیز در جامعه ارائه و متولیان امر مانند گذشته اجرا کنند.

, کارشناسان حوزه های مختلف اجتماعی باید با بررسی های دقیق و علمی دلیل این همه حوادث خشونت آمیز در استان بوشهر بررسی و اعلام کنند و به راه کارهایی برای مقابله با رفتارهای خشونت آمیز در جامعه ارائه و متولیان امر مانند گذشته اجرا کنند.,

فرزندی که پدرش را با ضربات چاقو در بوشهر به قتل رساند

, فرزندی که پدرش را با ضربات چاقو در بوشهر به قتل رساند, فرزندی که پدرش را با ضربات چاقو در بوشهر به قتل رساند,

سردار حیدر عباس‌زاده در جمع خبرنگاران با اشاره به قتل روز گذشته در شهر بوشهر،گفت: بعداز ظهر روز چهارشنبه فردی ۳۸ ساله با ضربات چاقو به قلب پدر ۷۵ ساله خود زد که نتیجه آن موجب مرگ پدر شد.

, سردار حیدر عباس‌زاده در جمع خبرنگاران با اشاره به قتل روز گذشته در شهر بوشهر،گفت: بعداز ظهر روز چهارشنبه فردی ۳۸ ساله با ضربات چاقو به قلب پدر ۷۵ ساله خود زد که نتیجه آن موجب مرگ پدر شد.,

فرمانده انتظامی استان بوشهر اظهار کرد: فرد مذکور با هویت «ح» در حوالی میدان امام خمینی(ره) کوچه حاج نجف شهر بوشهر پس از مشاجره با پدر به دلایلی با ضربات چاقو به قلب پدر وی را مجرو و پس از آن خود زنی می کند.

, فرمانده انتظامی استان بوشهر اظهار کرد: فرد مذکور با هویت «ح» در حوالی میدان امام خمینی(ره) کوچه حاج نجف شهر بوشهر پس از مشاجره با پدر به دلایلی با ضربات چاقو به قلب پدر وی را مجرو و پس از آن خود زنی می کند.,

عباس‌زاده بیان کرد: در کمترین زمان نیروهای پلیس در صحنه حضور پیدا کردند و پدر و فرزند را به بیمارستان منتقل داده شد که متاسفانه به دلیل شدت جرات وارده پدر به هویت «م» ۷۵ ساله فوت و پسر نیز با حضور نیروهای پلیس تحت درمان است.

, عباس‌زاده بیان کرد: در کمترین زمان نیروهای پلیس در صحنه حضور پیدا کردند و پدر و فرزند را به بیمارستان منتقل داده شد که متاسفانه به دلیل شدت جرات وارده پدر به هویت «م» ۷۵ ساله فوت و پسر نیز با حضور نیروهای پلیس تحت درمان است.,

اختلافات مالی موجب قتل در برازجان شد

, اختلافات مالی موجب قتل در برازجان شد, اختلافات مالی موجب قتل در برازجان شد,

لازم به ذکراست که روز گذشته در هر برازجان نیز حوادثی رخ داد که یک فوتی و مجروح داشت که با حضور به موقع نیروهای پلیسی تلفات را به حداکثر رسید و توانستند در اولین لحظات میدان محل حادثه را پاکسازی و امنیت کامل را برقرار کنند.

, لازم به ذکراست که روز گذشته در هر برازجان نیز حوادثی رخ داد که یک فوتی و مجروح داشت که با حضور به موقع نیروهای پلیسی تلفات را به حداکثر رسید و توانستند در اولین لحظات میدان محل حادثه را پاکسازی و امنیت کامل را برقرار کنند.,

روز گذشته یک راکب موتورسیکلت با حضور در محل اتحادیه نانوائیان شهر برازجان با تیراندازی به سمت فردی با هویت معلوم وی را مجروح کرد که نیروهای امدادی توانستند مجروح را به بیمارستان منتقل کنند که به دلیل شدت جراحات وارده در بیمارستان فوت می کرد.
 
بر اساس اخبار منتشر شده بعد از وقوع تیراندازی بلافاصله عوامل پلیس در محل حادثه حاضر و پس از انجام تحقیقات اولیه، هویت ضارب شناسایی و تلاش جدی برای دستگیری وی ادامه دارد اما بررسی‌های اولیه نشان می دهد علت تیراندازی اختلافات مالی بوده است.

, روز گذشته یک راکب موتورسیکلت با حضور در محل اتحادیه نانوائیان شهر برازجان با تیراندازی به سمت فردی با هویت معلوم وی را مجروح کرد که نیروهای امدادی توانستند مجروح را به بیمارستان منتقل کنند که به دلیل شدت جراحات وارده در بیمارستان فوت می کرد.
 
بر اساس اخبار منتشر شده بعد از وقوع تیراندازی بلافاصله عوامل پلیس در محل حادثه حاضر و پس از انجام تحقیقات اولیه، هویت ضارب شناسایی و تلاش جدی برای دستگیری وی ادامه دارد اما بررسی‌های اولیه نشان می دهد علت تیراندازی اختلافات مالی بوده است.
,
,
,

باید از تلاش های نیروهای پلیسی در جامعه تقدیر و تشکر کرد که برای حفظ امنیت جان خود را به خطر می اندازند اما مسئولین امر باید به حوادثی که اخیرا در استان ولایتمدار بوشهر شاهد آن هستیم توجه ویژه داشته باشند و برای کاهش آن با پلیس همکاری لازم داشته باشند.

, باید از تلاش های نیروهای پلیسی در جامعه تقدیر و تشکر کرد که برای حفظ امنیت جان خود را به خطر می اندازند اما مسئولین امر باید به حوادثی که اخیرا در استان ولایتمدار بوشهر شاهد آن هستیم توجه ویژه داشته باشند و برای کاهش آن با پلیس همکاری لازم داشته باشند.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه