logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

گزارش اختصاصی هفت چشمه/

نفس سرسبزی اردل هم به شماره افتاد

نفس سرسبزی اردل هم به شماره افتاد
برخی از درختان شهر اردل به دلیل بی‌توجهی و عدم آبیاری خشک شده و یا در حال خشک شدن هستند اما هیچ اقدام موثری برای جلوگیری از خشک شدن این درختان نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هفت چشمه، همیشه بخش مهمی از سیمای شهر بسته به فضای سبز شهری است که با پوشش‌های سبز از انواع مختلف گیاهان تشکیل شده است و در واقع نقشی حیاتی را در برابر کالبد بی‌جان شهر بازی می‌کند. با توجه به شرایط جامعه و خستگی‌های ناشی از امور روزمره ایجاد چشم اندازهای زیبا می‌تواند تاثیری به‌سزا در روحیه شهروندان داشته باشد.

یکی از پوشش های سبز در هر شهری، وجود درختان است، درخت یکی از زیباترین مظاهر خلقت و جلوه‌ای از تجلیات آفریدگار عالم است. درخت نماد آبادانی و شاخص سبزی و خرمی و مظهر زندگی و باعث تلطیف هوا و موجب آسایش و رفاه شهروندان و صفا و پاکی طبیعت می‌باشد درختان همواره در زندگی بشر مؤثر بوده‌اند.

با این تفاسیر و اهمیت وجود درختان در شهرها اما متاسفانه امروزه شاهد بی توجهی های عمدی و یا غیرعمدی از سوی شهرداری اردل  در راستای نظارت و جلوگیری از خشک شدن درختان سطح خیابان های این شهر هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه, هفت چشمه, .,
,
, . , .,
,
,


 
,
, ,
,

برخی از درختان شهر اردل به دلیل بی‌توجهی و عدم آبیاری خشک شده و یا در حال خشک شدن هستند اما هیچ اقدام موثری برای جلوگیری از خشک شدن این درختان نشده است.

,

 
, ,
,

از شهردار شهر اردل انتظار داریم اقدامی ویژه برای زنده نگه داشتن فضای سبز که تنها جلوه زبیای شهر اردل است انجام دهد.

انتهای پیام/

,
,
, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه