رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان‌‌شرقی؛

باید در لیست پیشنهادی دولت به مجلس تُرک‌‌ زبان هم باشد/ مردم آذربایجان در انتخاب آقای روحانی کم نگذاشتند

باید در لیست پیشنهادی دولت به مجلس تُرک‌‌ زبان هم باشد/ مردم آذربایجان در انتخاب آقای روحانی کم نگذاشتند
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی گفت: پیگیر قضیه هستیم تا ببینیم چرا آقای روحانی قصد معرفی وزیر ترک زبان و مردی از دیار آذربایجان‌‌شرقی را به مجلس ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ضیاءالله اعزازی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی آناج در خصوص لیست پیشنهادی دولت روحانی و نبود وزیر ترک در این لیست، اظهار کرد: هنوز اطلاع نداریم لیستی انتشار یافته قطعی است یا خیر، اما به هرحال این موضوع پیگیری و بررسی خواهد شد و امروز بعد از مراسم تحلیف، قطعا پیگیری خواهیم کرد تا ببینیم چرا این قضیه رخ داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی متذکر شد: مردم آذربایجان در انتخاب آقای روحانی کم توان نگذاشتند و درصد رای ایشان هم در آذربایجان پایین نبود و بایستی پیگیری کنیم تا ببینیم مقصود از عدم معرفی وزیر ترک زبان به مجلس چیست.

,

نماینده مردم بناب در پاسخ به این سوال که آیا پس از قطعی شدن لیست، امکان تغییر در آن وجود دارد، تصریح کرد: بررسی و مذاکره خواهیم کرد تا ببینیم توجیهشان برای این مسئله چیست، موضوع رخ داده غیرقابل چشم‌‌پوشی است و دولت‌‌مردان باید پاسخگو باشند.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه