logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

گزارشی از شکستن شیشه عمر جوانان در چنگال اعتیاد

نجات از گرداب اعتیاد پس از 11 سال/شیشه خانواده ام را از من گرفت

نجات از گرداب اعتیاد پس از 11 سال/شیشه خانواده ام را از من گرفت
شیشه از اعتیاد آوردترین روانگردان هاست که یکبار مصرف آن تا 80 درصد احتمال استفاده مجدد را افزایش می دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ اعتیاد یک بیماری مزمن مغزی است  که در شخص مبتلا به آن حالتی بنام اجبار به مصرف بوجود می آورد که این خود منجر به مصرف بی رویۀ مواد مخدر، با وجود علم به زیان آور بودن این مواد می گردد. با مصرف مواد مخدر به تدریج ساختار و فعالیت های مغز ما حالتی غیر عادی پیدا می کند. این تغییرات می تواند پی آمدهای بلند مدت زیادی داشته باشد و به ایجاد الگوهای افکاری توأم با وسوسه منجر  شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز,

اعتیاد به موادمخدر یکى از مهمترین مشکلات اجتماعی، اقتصادى و بهداشتى است که عوارض ناشى از آن تهدیدى جدى براى جامعه بشرى محسوب شده و موجب رکود اجتماعى در زمینه هاى مختلف مى شود، همچنین ویرانگری هاى حاصل از آن زمینه ساز سقوط بسیارى از ارزشها و هنجارهاى فرهنگى و اخلاقى شده و بدین ترتیب سلامت جامعه را به طور جدى به مخاطره مى اندازد.

,

در عصری که مواد متنوع و متعدد مخدر در کمین فرزندان است خانواده ها باید آنان را بیشتر درک کرده یار مهربان و دوست صمیمی در لحاظ مختلف زندگیشان باشند و جوانان و نوجوانان نیز همواره هوشیار باشند که احتیاط، اعتیاد نزدیک است.

,

به گفته کارشناسان، شیشه از اعتیاد آوردترین روانگردانهاست که یکبار مصرف آن تا 80 درصد احتمال استفاده مجدد را افزایش می دهد به باور آنان مصرف کنندگان شیشه بیشتر قشر جوان هستند و از این ماده مخدر بخاطر افزایش ساعات بیداری، افزایش کارایی و انرژی در محل کار و دانشگاه استفاده می کنند،از آنجایی که تحریک مصنوعی مغز، اعتماد شخص را افزایش می دهد مصرف کننده نه تنها به سادگی قادر به ترک آن نخواهد بود بلکه در صورت ترک هم لذت زندگی عادی برایش بی معنا شده و امکان ابتلا به افسردگی در او افزایش می یابد، این ماده با ظاهری مانند خرده شیشه، سفید، بی بو، و تلخ مزه است و به راحتی در آب یا الکل حل می شود به همین دلیل گاهی از آن بصورت تزریقی هم استفاده می شود.

,

شیشه خانواده ام را از من گرفت
(ع – ر) جوانی 32 ساله است که پس از 11 سال دست و پا زدن در گرداب اعتیاد تصمیم گرفته خود را از دام اعتیاد رهانیده و زندگی اش را دوباره بسازد.

, شیشه خانواده ام را از من گرفت,
,

وی درباره چگونگی روی آوردن به مصرف مواد می گوید: ابتدا با دوستانم تفریحانه مواد مصرف می کردیم و از تریاک شروع کرم تا روزی که خود را گرفتار مصرف شیشه دیدم اعتیاد روح و روانم را بیمار کرده بود و قادر به کنار گذاشتن مصرف شیشه نبودم.

,

وی افزود: اعتیادم به شیشه تا جایی پیش رفت که روزانه 5/3 گرم شیشه مصرف می کردم دیگر تمام اعضای خانواده و اقوام از من روی گردان شدند و تنها ماندم.

,

وی خاطرنشان کرد: مصرف شیشه انسان را تبدیل به موجودی خطرناک می کند چراکه با مصرف آن توهم و خیالات به سراغ انسان می آید و ممکن است در این حالت دست به هر جنایتی بزند، اکنون 8 ماه است که برای ترک شیشه به کمپ ترک اعتیاد آمدم می خواهم زندگی ام دوباره بسازم ودر کنار خانواده ام زندگی جدیدی را آغاز کنم.
 

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه