رئیس عقیدتی سیاسی تیپ 38 محمد رسول الله:
اقتدار، امنیت، استقلال کشور مدیون شهیدان، ایثارگران و رزمندگان است
فرمانده تیپ 38 رزهی محمد رسول الله تربت جام گفت: امروز اقتدار، امنیت، استقلال، آرامش کشور حاصل خون شهیدان و ایثارگران و رزمندگان اسلام است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جام روز، حجت الاسلام لندرانی، رئیس عقیدتی سیاسی تیپ 38 محمد رسول الله امروز در مراسم تجلیل از کارکنان این نیرو گفت: امروز اقتدار، امنیت، استقلال، آرامش کشور حاصل خون شهیدان و ایثارگران و رزمندگان اسلام است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز, جام روز,,
حجت الاسلام لندرانی در ادامه سخنان خود بیان کرد: دختران مایه انس، الفت، برکت، رفت وآمد ملائک،عبادت و پشتوانه خوبی برای والدین هستند.
,,
وی با اشاره به روایت پیامبر اعظم در خصوص دختران بیان داشت: چه خوب بچه های هستند دختران و آنان باعث ایجاد مجبت و تجهیز خانه می شوند.
,,
رئیس عقیدتی سیاسی تیپ 38 محمد رسول الله تصریح کرد: پدرانی که دختر دارند خداوند به واسط حضور آنان به خانه هایشان برکت نازل می کند و رفت آمد ملائک به آن منزل قطع نمی شود.
,,
حجت السلام لندرانی ادامه داد: اگر چه کارکنان نیروهای مسلح به دلیل مسائل کاری خود حضوری کمتری در خانه دارند و زحمات پرورش و تربت فرزندان بر عهده مادران می باشد؛ اما خدواند به پدران نگاه ویژه دارد.
,,
وی خاطرنشان کرد: این مادران ودختران حامیان سربازان اسلام و نظامیان برای دفاع از کشور هستند و تقدیر و حمایت از این زنان امری لازم است.
,,
رئیس عقیدتی سیاسی تیپ 38 محمد رسول الله یادآور شد: اگر رسیدگی به همسران نیروهای مسلح اجرا نشود فضای خانه برای آرامش سربازان اسلام فراهم نخواهد بود و این تقدیرها باعث تشویق و شارژ شدن دوباره نیروهای مسلح می شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه