logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون فنی اداره هواشناسی استان یزد:

ایستگاه خودکار هواشناسی در ندوشن راه‎اندازی می‎شود

ایستگاه خودکار هواشناسی در ندوشن راه‎اندازی می‎شود
معاون فنی اداره هواشناسی یزد از راه اندازی و بهره برداری ایستگاه هواشناسی تمام خودکار ندوشن خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناصر پویانفر معاون فنی اداره هواشناسی یزد در مصاحبه با خبرنگار میبد خبر، افزود: ایستگاه هواشناسی تمام خودکار ندوشن با نصب تجهیزات پیشرفته که قابلیت سنجش دما,رطوبت هوا,میزان بارنگی,میزان باد,جهت باد و تششع را دارد با هزینه ای بالغ بر 150 میلیون تومان بهره برداری می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میبد خبر,

وی ادامه داد: با استفاده از این تجهیزات اطلاعات و آمار بطور لحظه ای به مرکز ارسال می شود که این امر دقت کار را بیشتر می کند. البته قرار است به این تجهیزات سنسور سنجش دمای اعماق خاک نیز افزوده شود. آنالیز این اطلاعات می تواند در بخش های کشاورزی، صنعت، گردشگری، منابع طبیعی، محیط زیست، شهرسازی و بیمه ها مورد استفاده قرار گیرد.

,

پویانفر بیان کرد: با نصب شبکه های ارتباطی، برق رسانی به مجموعه و کنترل و کالیبره کردن دستگاهها بزودی شاهد راه اندازی این ایستگاه خواهیم بود.

,

وی در مورد ایستگاه میبد اظهار داشت: ایستگاه میبد در حال حاضر فعال و در مرتبه بالاتری از ایستگاه ندوشن قرار دارد ولی تجهیزات آن با ایستگاه ندوشن برابر است فقط در ایستگاه میبد سنسورهای سنجش دمای خاک فعال می باشد.

,

پویانفر در پایان از همکاری و مساعدتهای بخشداری، شهرداری ندوشن و اداره راه و شهرسازی میبد تشکر و قدردانی کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه