رئیس پلیس راه استان سمنان:
24 فقره تصادف جرحی در2 روز پایانی هفته گذشته /واژگونی در صدر حوادث
رئیس پلیس راه استان سمنان گفت: در روزهای پنج شنبه و جمعه هفته گذشته 24 فقره تصادف در جاده های استان به وقوع پیوست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قومس؛ حسن خسروجردی رئیس پلیس راه استان سمنان در گفتگو با خبرنگار قومس گفت: وقوع 24 فقره تصادف جرحی در جاده های استان 33 مجروح بر جای گذاشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حسن خسروجردی رئیس پلیس راه استان سمنان در گفتگو با خبرنگار قومس گفت: وقوع 24 فقره تصادف جرحی در جاده های استان 33 مجروح بر جای گذاشت.,رئیس پلیس راه استان افزود: این حوادث فوتی نداشته است.
, رئیس پلیس راه استان افزود: این حوادث فوتی نداشته است.,وی با اشاره به حجم افزایش ترافیک در روزهای پایانی هفته به ویژه در مناطق خوش آب و هوای استان تصریح کرد: 70 درصد علت تصادفات در جاده های استان واژگونی ناشی از خستگی، خواب آلودگی و عدم توجه به جلوست.
, وی با اشاره به حجم افزایش ترافیک در روزهای پایانی هفته به ویژه در مناطق خوش آب و هوای استان تصریح کرد: 70 درصد علت تصادفات در جاده های استان واژگونی ناشی از خستگی، خواب آلودگی و عدم توجه به جلوست.,خسروجردی اظهار کرد: با توجه به قرار گرفتن در فصل تابستان و افزایش مسافرتها در این فصل رانندگان باید با رعایت نکات ایمنی، عدم استفاده از تلفن همراه و بستن کمربند ایمنی از وقوع تصادف جلوگیری کنند.
, خسروجردی اظهار کرد: با توجه به قرار گرفتن در فصل تابستان و افزایش مسافرتها در این فصل رانندگان باید با رعایت نکات ایمنی، عدم استفاده از تلفن همراه و بستن کمربند ایمنی از وقوع تصادف جلوگیری کنند.,رئیس پلیس راه استان با بیان اینکه جاده های استان سمنان فاقد جلوه های بصری مناسب می باشد، افزود: 20 دقیقه استراحت بعد از هر 2 ساعت رانندگی در جاده های استان الزامی است.
, رئیس پلیس راه استان با بیان اینکه جاده های استان سمنان فاقد جلوه های بصری مناسب می باشد، افزود: 20 دقیقه استراحت بعد از هر 2 ساعت رانندگی در جاده های استان الزامی است.,وی افزود: پر حادثه ترین محور استان میامی به سبزوار است.
, وی افزود: پر حادثه ترین محور استان میامی به سبزوار است.,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه