فرماندار شهرستان گرمی:
گفتمان توسعه در جامعه باید تبیین و نهادینه شود/ کمک بلاعوض دولت برای اصلاح سیستم ابیاری مزارع و باغات
فرماندار گرمی در نشست خبری گفت: گفتمان توسعه در جامعه باید تبیین و نهادینه شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سیفار، امامی، فرماندار گرمی در نشست خبری که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، گفت: در عصر حاضر که عصر انفجار اطلاعات بحساب می آید خبرنگاران وظیفه خطیری به گردن دارند و با توجه به اینکه زیر ساخت لازم در کشور ما هم فراهم شده است و نشر اطلاعات می تواند در حداقل زمان ممکن انتقال یابد از این بابت دارای حائز اهمیت بیشتری است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیفار، امامی، فرماندار گرمی در نشست خبری که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، گفت: در عصر حاضر که عصر انفجار اطلاعات بحساب می آید خبرنگاران وظیفه خطیری به گردن دارند و با توجه به اینکه زیر ساخت لازم در کشور ما هم فراهم شده است و نشر اطلاعات می تواند در حداقل زمان ممکن انتقال یابد از این بابت دارای حائز اهمیت بیشتری است., سیفار، امامی، فرماندار گرمی در نشست خبری که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، گفت: در عصر حاضر که عصر انفجار اطلاعات بحساب می آید خبرنگاران وظیفه خطیری به گردن دارند و با توجه به اینکه زیر ساخت لازم در کشور ما هم فراهم شده است و نشر اطلاعات می تواند در حداقل زمان ممکن انتقال یابد از این بابت دارای حائز اهمیت بیشتری است., سیفار, سیفار,,
وی افزود: اهمیت و تاثیر اخبار در افکار عمومی بسیار بالاست و تاثیرات آن با توجه به سرعت انتشار بشکل آنی در جامعه منعکس می شود و اخبار تحلیلی که با ارائه راهکار باشد دارای ارزش خبری بالا می باشد چراکه ارائه راهکار مناسب می تواند کمک بزرگی در تصمیم گیری حتی مسئولین داشته باشد.
,,
امامی از وجود همدلی بین اصحاب فکر و رسانه در شهرستان ابراز رضایت کرد و گفت: اصحاب رسانه بعنوان یار و یاور مسئولین شهر در انعکاس عملکرد آنها بحساب می آید و باید از این ظرفیت به نفع شهرستان بهره برده شود.
,,
وی با بیان اینکه گفتمان توسعه در جامعه باید تبیین و نهادینه شود، افزود: فضای همدلی و همراهی اولین گام برای توسعه شهرستان است و در این گفتمان باید ظرفیت و فرصت های شهرستان بررسی و با ارائه راهکار از این ظرفیت ها و قابلیت ها استفاده شود.
,,
فرماندار گرمی یکی از وظایف اساسی دولت را ارتقای شاخص های مختلف شهرستان در حوزه های مختلف اقتصادی و فرهنگی و عمرانی و دیگر مسائل عنوان کرد و گفت: شرط لازم برای جذب و جلب سرمایه گذار و راهبران سرمایه در سطح شهرستان داشتن همدلی و همراهی و وحدت است.
,,
امامی اظهار کرد: تمام مسائل و مشکلات شهرستان در حوزه های آب شرب، امور آب، راه، بهداشت و دیگر مشکلات جمع بندی و در جلسه اقتصاد مقاومتی که با حضور وزیر نیرو بعنوان وزیر معین هیئت دولت در استان اردبیل در شهرستان گرمی برگزار شد بیان شد و بعنوان نقشه راه برای پیگیری این مشکلات در اختیار این وزیر قرار گرفت.
,,
فرماندار گرمی در حوزه آب و کشاورزی هم گفت: هر شخص حقیقی یا حقوقی که سیستم آبیاری خود را در مزارع و باغات خود اصلاح کند، 85 درصد را دولت بشکل رایگان کمک می کند که تاکنون از این اعتبار در پایاب سد گیلارلو نزدیک 160میلیارد ریال اعتبار بلاعوض دولتی جذب شده است.
,,
وی افزود: تخصیص این اعتبار در بین شهرستان شناور بوده و شهرستانی که بیشتر تلاش را داشته و زیر ساخت لازم برای جذب این اعتباری که در اختیار وزارت جهاد کشاورزی است را مهیا کند می تواند از آن منتفع شود.
,, , , ,
,
, ,
,
, ,
,
, , ]
ارسال دیدگاه