logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اقدام جنجالی شاهزاده سعودی مقابل وزیر زن +عکس

اقدام جنجالی شاهزاده سعودی مقابل وزیر زن +عکس
کاربران عربستانی تصویری نامتعارف از شاهزاده سعودی در دیدار با "سحر نصر" وزیر زن دولت مصر، منتشر کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "مثل شاهزاده‌های کشور ما بی‌شرم نباشید!"؛ این متنی است که کاربران عربستانی با انتشار عکس ولید بن طلال، شاهزاده سعودی و یکی از ثروتمندترین افراد جهان عرب، در شبکه های اجتماعی نوشتند. تصویری که کاربران از شاهزاده سعودی منتشر کردند، مربوط به دیدار وی با "سحر نصر" وزیر زن دولت مصر، در قایق تفریحی‌اش است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ولید بن طلال, شاهزاده سعودی, شاهزاده سعودی, شاهزاده سعودی,

ولید بن طلال در حالی با یک مقام رسمی دولت مصر ملاقات می‌کند که شلوارک و پیراهن آستین کوتاه به تن کرده و این اقدام بی‌شرمانه او واکنش برخی کاربران مصری را نیز در پی داشته، کاربری از مصر نوشت: "وزیر ما به جای آنکه منتظر سرمایه گذار باشد، خودش به دیدار او می رود، درحالیکه او (ولید بن طلال) شلوارک پوشیده است."

,

 پوشش نامتعارف این شاهزاده سعودی در یک دیدار رسمی، بازتاب و واکنش‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت.

,

 ولید بن طلال که نوه عبدالعزیز آل سعود، بنیان‌گذار رژیم آل سعود است، با حمایت‌های مالی خود از جنایات ارتش این رژیم در کشتار زنان، مردان و کودکان بی‌دفاع یمن نقش پررنگی دارد.

, آل سعود, آل سعود, آل سعود,

پیش از این نیز رسوایی شاهزاده های سعودی بارها در رسانه های جهان بازتاب گسترده داشته، رسوایی‌هایی که پشت پرده سلطنت‌طلبی این شاهزاده‌ها، فساد مالی و اخلاقی، همکاری با آمریکا و حمایت آنها از تروریسم در جنگ‌های داخلی غرب آسیا به ویژه در سوریه را برای همگان آشکار ساخته است.

,

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه