مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه خبر داد:
برگزاری مرحله استانی مسابقات سراسری قرآن کریم در استان کرمانشاه
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: از فردا چهارشنبه چهلمین دوره مسابقات قرآن در مرحله استانی آغاز می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پاک پرس، حجت الاسلام آیت الله عباسیان در نشست خبری چهلمین دوره مسابقات قرآن، اظهار داشت: این مسابقات در مجتمع بعثت با حضور 284 شرکت کننده و 14 داور ملی و بین المللی تا روز بیست و یکم مرداد ماه ادامه دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اک پرس,مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه بیان کرد: این شرکت کنندگان در 11 رشته شامل
,حفظ پنج، 10، 20 و کل، قرائت، ترتیل، اذان، دعا خوانی، مفاهیم قرآن با محوریت نهج البلاغه و تفسیر قرآن با یکدیگر به رقابت می پردازند.
,
حجت الاسلام آیت الله عباسیان با اشاره به اینکه افتتاحیه این مسابقات به صورت زنده از شبکه زاگرس پخش خواهد شد از برگزاری مرحله کشوری این مسابقات در ارومیه خبر داد و گفت: متسابقین در رشته های حفظ باید حداقل نمره 140، قرائت 70 و معارف نمره 90 را کسب کنند و محدودیتی از نظر تعداد شرکت کننده ندارد.
,
,
وی افزود: با توجه به اهمیت سبک زندگی با محوریت قرآن، همزمان با برگزاری این مرحله از مسابقات، 15 محفل انس با قرآن و حضور کارشناس خانواده حجت الاسلام دهنوی برگزار می شود.
,,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه