logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گالیکش:

۳ واحد صنعتی در گالیکش تسهیلات رونق تولید اخذ کردند

۳ واحد صنعتی در گالیکش تسهیلات رونق تولید اخذ کردند
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گالیکش گفت: 3 واحد تولیدی کشاورزی و صنعتی گالیکش یک میلیارد و 485 میلیون تومان تسهیلات رونق تولید دریافت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیلکوه حسن رزاقی در بازدید از واحدهای صنعتی دریافت‌کننده تسهیلات رونق تولید گفت: تسهیلات طرح رونق بر اساس دستورالعمل وزارت صنعت و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و با برنامه‌ریزی انجام‌شده، برای طرح‌های نیمه‌تمام بالای 60 درصد و واحدهای تولیدی و صنعتی کوچک و متوسط که برای تکمیل طرح، افزایش تولید و اشتغال، نیاز به تسهیلات دارند، پرداخت می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیلکوه ,

وی افزود: شرکت تعاونی «بهشویان» تولیدکننده سبد میوه مبلغ یک میلیارد و 850 میلیون ریال تسهیلات رونق تولید دریافت و علاوه بر فعال شدن این واحد صنعتی برای 4 نفر اشتغال‌زایی شده است.

,

رزاقی گفت: واحد تولیدی شرکت «آریا دانه گلستان» تولیدکننده فول فت سویا نیز مبلغ 4 میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات رونق تولید دریافت کرده و با افزایش میزان تولید، به بیش از 60 درصد ظرفیت اسمی رسیده است.

,

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گالیکش افزود: طرح شرکت «کشت و صنعت آویژه گلستان» دارای مجوز از جهاد کشاورزی درزمینهٔ تولید روغن‌زیتون و فراوری زیتون مبلغ 8 میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات رونق تولید مصوب شد و با توجه به مشکلات وثیقه و قرار نگرفتن محل اجرای طرح به‌عنوان وثیقه تاکنون موفق به اخذ تسهیلات نشده است.

,

وی در پایان ضمن پیگیری موانع رفع تولید گفت: با پیگیری‌های به‌عمل‌آمده و حضور معاونت امور اقتصادی اطلاعات از طرح شرکت آویژه و نشست با فرماندار با حضور رئیس بانک کشاورزی و مدیریت شرکت موضوع در حال پیگیری است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه