logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرماندار گرمسار:

ایجاد آب پایدار در شهرستان گرمساردر اولویت های کاری است

ایجاد آب پایدار در شهرستان گرمساردر اولویت های کاری است
فرماندار شهرستان گرمسار گفت: اولویت اصلی و مهم شهرستان گرمسار افتتاح و اتمام پروژه های آبی شهرستان است که تکمیل پروژه bot رد اولویت اجرایی و بودجه ای شهرستان است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین داریوش طاهری، فرماندار گرمساردر نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت سالروز شهادت شهید محمود صارمی و روز خبرنگار اظهار کرد: شهرستان گرمسار به دلیل قرار گرفتن در یک موقیعت کاملا بیابانی و کویری یکی از اولویت های اصلی  سیستم اجرایی و بودجه ای اش را در سال جاری حل مشکلات اجرایی پروژه های آبی شهرستان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین,

 فرماندار گرمسار پروژه حوزه آبی شهرستان در زمینه تامین آب شرب پایدار  با استفاده از لوله گذاری در طرح bot و تکمیل سد نمرود را مهم بر شمرد و گفت: این دو پروژه  مهم آبی  از پروژه های مشترک بین استان های تهران و سمنان است .

, bot,

 طاهری تکمیل پروژه های حوزه راه و ترابری شهرستان را از دیگر اولویت های کاری در شهرستان برشمرد و گفت: تکمیل جاده اصلی و مواصلاتی  گرمسار – فیروزکوه از  مهم ترین پروژه ها ست که باید برای تکمیل آن بودجه های خوبی اختصاص داده شود .

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده از سوی دولت در این راستا افزود: بالغ‌ بر 700 هکتار از اراضی شهرستان گرمسار در طرح یکپارچه‌سازی سامان‌دهی شدند.


طاهری با بیان اینکه بالغ‌بر 200 خانوار در شهر جدید ایوانکی اسکان یافتند خاطرنشان کرد: رفع مشکلات زیرساختی این شهر و توسعه امکانات اقامتی، رفاهی و عمرانی در دستور کار دولت قرار دارد.


فرماندارگرمسار در ادامه افزود: اجرای پروژه قطارحومه ای تهران- گرمسار می تواند تحول بزرگی در حوزه ارتباطی در کشور باشد و فاصله حرکتی و خدماتی شهر گرمسار را با پایتخت کاهش می دهد .

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه