logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بانوی کاراته کار به وعده اش عمل کرد

بانوی کاراته کار به وعده اش عمل کرد
یک طلا یک نقره و کاپ تکتیکی ترین کاراته کار زن به نورالهی رسید
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سارا نورالهی کاراته کار جوان کشورمان که پیش از اعزام به مسابقات بین المللی کاراته سبک کیوکوشین در ترکیه  اعلام کرده بود با آمادگی کامل عازم این مسابقات است ، با شایستگی مدال طلای کاتای این مسابقات را از أن خود کرد و در بخش کومیته ، با پیروزی بر حریفان به فینال راه یافت و در فینال این مسابقات در مبارزه ای با نفسگیر با حریفی از کشور میزبان پس از ٩ دقیقه مبارزه به مدال نقره دست یافت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

نورالهی در گفتگو با روزنامه جام جم گفت اعتراض به رأی داور در کاراته یک توهین بزرگ تلقی میشود لذا در این مورد حرفی ندارم فیلم این مسابقه را باید دید!
او که جایزه دواران این مسابقات را به عنوان تکتیکی ترین مبارز زن ( فایتر) از آنِ خود کرده است ادامه داد اما مهم ترین هدیه من در این مسابقات وقتی بود که در سالن پر از جمعیت پشت بندگومسئولین مسابقات از حجاب إسلامی من تقدیر کردند.
,
,
,

من پیش از مسابقات اعلام کرده بودم اگر مدال کسب کنم آنرا به خانواده شهدا تقدیم خواهم کرد.
,
,

و مجدداً تأکید میکنم این مدال را به خانواده شهدای مدافع حرم و شهدای رسانه و خبرنگاران شهید تقدیم میکنم.
,
,

من به عنوان یک دانشجوی مدیریت رسانه با افتخار این هدیه ناقابل را به این خانواده ها که ارزشمندترین اعضای خانواده شان را در راه خدا از دست داده اند تقدیم میکنم.
در این مسابقات تیّم های کاراته ترکیه، عراق، سوریة، رومانی، آذربایجان ، روسیه ، تونس، قزاقستان و أوزبکستان شرکت داشتند .
,
,
,

در حاشیه این مسابقات حضور دو سبک از کاراته کیوکوشین نزدیک بود بخشی از بانوان کاراته کار کشورمان را  در وزن کشی و حضور در مسابقات  محروم کند که با دستور مستقیم وزیر ورزش مسئولین فدراسیون کاراته با تسامح از ناهماهنگی مسئولین سبک های مختلف، مشکل باطرفی شد .
بِنَا به گزارش  این اقدام وزیر ورزش که در روزهای تعطیلی جمعه و شنبه اتفاق افتاد با قدردانی کاراته کاران کشورمان مواجه شد
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه