logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

وقتی همت حرف اول را می زند؛

فعالیت گروههای جهادی شهرستان خدابنده به روایت تصویر

فعالیت گروههای جهادی شهرستان خدابنده به روایت تصویر
گروههای جهادی سپاه شهرستان خدابنده در قالب اردوی جهادی یکروزه شهید حسین پور در راستای کمک به جمع آوری محصول کشاورزی در روستای ممقان بخش سجاسرود و هفت روزه شهدای موسی بن جعفر حوزه شهید مدرس شهری برای تکمیل ساختمان نیازمندان در روستای یاراحمد در حال فعالیت و خدمت هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اشراق۲۴،گروههای جهادی سپاه شهرستان خدابنده در قالب اردوی جهادی یکروزه شهید حسین پور در راستای کمک به جمع آوری محصول کشاورزی در روستای ممقان بخش سجاسرود و هفت روزه شهدای موسی بن جعفر حوزه شهید مدرس شهری برای تکمیل ساختمان نیازمندان در روستای یاراحمد در حال فعالیت و خدمت هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشراق,

ولی اله ابراهیمی فرمانده سپاه خدابنده در گفت و گو با خبرنگار اشراق24اظهار کرد: جهاد درراه خدا با مال و جان انسان بوده و جهادگران این عرصه به‌خوبی این موضوع را دریافته‌اند که جهاد درراه خدا هم در دنیا و هم در آخرت فضیلتی کم‌نظیر دارد.

,

وی با اشاره به نفوذ پول در بطن جامعه امروزی خاطرنشان کرد: در دنیایی که بسیاری از انسان‌ها تنها برای کسب منفعت مادی قدم برمی‌دارند کار بزرگی است که یک جوان از تمام علایق خود دست بردارد و در این اردوها و تنها برای رضایت خدا حضور پیدا کند.

,

فرمانده سپاه خدابنده ادامه داد: اردوهای جهادی با توجه به همه‌گیر شدن برنامه‌هایی همچون تلگرام در بین جوانان امری مهم در ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی برای حضور در فضای واقعی و آموزش صحیح استفاده از این نرم افزارها است.

,

وی با بیان اینکه کارکنان این ناحیه در تحقق شعار محرومیت زدایی در جهت کمک به یکی از خانواده های محروم این شهرستان، با حضور در اردوی یک روزه و هفت روزه جهادی به ساخت خانه محروم کمک کردند، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری تصریح کرد: هدف اصلی و اساسی از برگزاری این اردوهای جهادی، بر پایه سازندگی استوار شده است که این سازندگی از خودسازی درونی افراد آغاز و به سازندگی در مناطق محروم خلاصه می شود.

,

فرمانده سپاه خدابنده با اشاره به اینکه در این اردوها کارکنان و بسیجیان شرکت داشتند، تصریح کرد: در کنار این مزایا، رسالتی بر دوش جهادگران است، و آن توسعه فرهنگ محرومیت‌زدایی در بین جوانان و ایجاد روحیه سازندگی و امید در مردم منطقه است و خوشحالیم که امروز با حضور در منزل همشهری ها ضمن دلجویی از آنها توانستیم در ساخت منزل آنها کمک کوچکی کرده باشیم.

,

وی خاطر نشان کرد: حضور جهادگران بسیجی متدین در مناطق محروم و دورافتاده یکی از جلوه های زیبای ایثار و جهاد است و لمس کردن و از نزدیک با مشکلات مناطق محروم آشنا شدن می تواند ضمن یک تحول روحی و تعالی کمال در فرد،یک روزنه امیدی باشد برای مردم آن مناطق که افرادی را می بینند که از امکانات رفاهی و آسایش خود گذشت کرده اند و راهی این مناطق شده اند.

, حضور جهادگران بسیجی متدین در مناطق محروم و دورافتاده یکی از جلوه های زیبای ایثار و جهاد است و لمس کردن و از نزدیک با مشکلات مناطق محروم آشنا شدن می تواند ضمن یک تحول روحی و تعالی کمال در فرد،یک روزنه امیدی باشد برای مردم آن مناطق که افرادی را می بینند که از امکانات رفاهی و آسایش خود گذشت کرده اند و راهی این مناطق شده اند.,

ابراهیمی در پایان سخنان خود عنوان کرد: این روزها وقتی تصاویری از جهادگران را می بینیم که یکرنگ و یکدل با هدف رفع مشکلات مردم در تلاش هستند، در ذهن هایمان جهادگرانی از جنس دفاع مقدس تداعی می شود.

,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه