logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرماندار شاهین دژ:

خبرنگار با قلم صادق خود میتواند فضای جامعه را تعدیل نماید

خبرنگار با قلم صادق خود میتواند فضای جامعه را تعدیل نماید
فرماندار شاهین دژ گفت: خبرنگار با قلم صادق خود میتواند فضای جامعه را تعدیل نماید و با توجه به اینکه رسانه شبیه یک نهاد مدنی در عرصه سیاست است بایست خبرنگار خود را با تمام زوایای خبر در عرصه های مختلف وفق بدهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهین پیام حسین عباسی فرماندار شاهین دژ در مراسم تجلیل از خبرنگاران این شهرستان و نیز فعالان عرصه فرهنگ و هنر ضمن تبریک روز خبرنگار و اشاره به جایگاه مهم و برجسته خبرنگار در جامعه گفت:با توجه به اینکه کار خبرنگار معطوف به تمام حوزه های اقتصادی،سیاسی،فرهنگی و اجتماعی است لازم است تا خبرنگار با مطالعه و گسترش دیدگاه خود در راستای علوم اجتماعی،جامعه شناسی و روابط بین الملل به تمام خبرهای روزانه در سطح کشور اشرافیت داشته و با سواد رسانه ای خود خبرها را حلاجی نموده و در انعکاس خبر اهتمام بیشتری داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهین پیام,

وی افزود : خبرنگار با قلم صادق خود میتواند فضای جامعه را تعدیل نماید و با توجه به اینکه رسانه شبیه یک نهاد مدنی در عرصه سیاست است بایست خبرنگار خود را با تمام زوایای خبر در عرصه های مختلف وفق داده و با انتشار اخبار واقعی احساسات جامعه را که چه بسا گاهی اوقات مخرب هستند و به نفع کشور نیستند به عقلانیت تبدیل نموده و راه جامعه و کشور را برای نیل به اهداف عالیه هموار سازد،بر این اساس لازم است تا خبرنگار با قلم و نگاه واقع بینانه خود به مسائل و وقایع جامعه سعی در انتشار اخبار موثق و بیطرفانه داشته باشد.

,

 

,

عباسی رسانه را جزء رکن چهارم دموکراسی خواند و افزود:رسانه بیانگر حقایق و مسائل روز است و خبرنگار در جهت روشنگری افکار عمومی بایست گام هایی استوار در جهت حفظ اعتدال و وحدت رویه در جامعه و قوا عمل نماید.

,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه