فرمانده انتظامی شهرستان نرماشیر خبر داد؛
ناکامی سوداگران مرگ در انتقال17 کیلوگرم هروئین به مرکز کشور
فرمانده انتظامی شهرستان نرماشیر از کشف بیش از 17 کیلو گرم هروئین و دستگیری دوقاچاقچی در عملیات پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرمان کرمان؛ حسین یوسف آبادی در گفت و گو با خبرنگار ما، گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی در راستای مبارزه بی امان با قاچاقچیان مواد مخدر و انهدام شبکه های قاچاق مواد مخدر هنگام بازرسی خودروهای عبوری در محور اصلی شهرستان به یک دستگاه خودروی پژو 405 مشکوک و دستور ایست دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرمان کرمان,وی با اشاره به انتقال خودرو توقیفی به پارکینگ افزود: در بازرسی فنی و تخصصی از خودروی توقیفی تعداد 44بطری حاوی هروئین به وزن17کیلو و 775گرم کشف شد.
,فرمانده انتظامی شهرستان نرماشیر با بیان اینکه مواد مخدر کشف شده به صورت ماهرانه در خودروها جاسازی شده بود، گفت: با اشرافیت بالا، تیزهوشی و تخصص ماموران، پیچیده ترین جاسازی ها نیز از دید آنان پنهان نمی ماند.
,یوسف آبادی اولویت اصلی این فرماندهی را مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد و گفت: پلیس نرماشیر در این عملیات دو نفر قاچاقچی را دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مقامات قضایی معرفی کرد.
,وی در پایان با اشاره به اینکه پلیس با قاطعیت در مبارزه با سوداگران مرگ ونجات نسل آینده از تهدید پدیده شوم اعتیاد وکاهش تبعات اجتماعی و فرهنگی در جامعه به تلاش خود ادامه می دهد،بیان داشت: در کنار سعی و تلاش شبانه روزی پلیس، همواره مشارکت شهروندان عزیز نقش مهمی در شناسایی و برخورد با سوداگران مرگ ایفا می کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه