logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس حوزه علمیه اراک:

روز قدس امسال از حساسیت بیشتری برخوردار است

روز قدس امسال از حساسیت بیشتری برخوردار است
رئیس حوزه علمیه اراک گفت: روز قدس امسال نسبت به سال های گذشته از حساسیت بیشتری برخوردار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از دیارآفتاب رئیس حوزه علمیه امام خمینی اراک با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: ضرورت شرکت در راهپیمایی امسال روز قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، بیش از گذشته است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیارآفتاب,

حجت الاسلام سید احمد میر مهدی گفت: تاریخ همیشه نشان داده که حق پیروز است و ظلم محکوم به شکست و نابودی. همچنین تاریخ خاورمیانه نشان داده است که هر زمان ملت مسلمان توانسته به درستی مقاومت کند پیروزی نصیبش شده و هر زمان که مقاومت نکرده و از مبارزه دست برداشته طبیعتا ظلم بیشتر توسعه پیدا کرده است.
رئیس حوزه علمیه امام خمینی اراک اظهار کرد: کشورهای غربی و حامیان اسرائیل باید بدانند که تا زمانی که اسلام زنده است، مساله قدس نیز وجود دارد
حجت الاسلام سید احمد میر مهدی گفت :داعش و رژیم صهیونیستی که انسانهای بیگناه را به خاک و خون می کشند هر دو برای پیاده کردن نقشه های آمریکا تلاش می کنندبه همین خاطر همه مردم باید در روز قدس برای حمایت از مسلمانان مظلوم فلسطین و ابراز انزجار از جنایات رژیم صهیونیستی بهترین حضور را در راهپیمایی داشته باشند.
وی در ادامه ضمن بیان این مطلب که رژیم صهیونیستی با حملات بی رحمانه و ددمنشانه خود همواره مردم مسلمان غزه را زیر بمباران و تهاجم وسیع قرار داده تا دل عالم اسلام را زخمی کند، تصریح کرد: غربی ها به همان مقداری که برای تیمار سگ خانگی خود اهمیت و ارزش قائل هستند اگر در مقابل انسان های مظلوم و بی گناه و کشتار بی رحمانه علیه آن ها عطوفت و محبت داشته و اقدامی را انجام می دادند امروز نیز بساط این رژیم از روی زمین برداشته می شود.
 وی در پایان با تأکید بر تلاش رسانه های امپریالیستی-صهیونیستی برای انحراف افکارعمومی و گشودن معرکه های پوششی در میان مسلمانان تصریح کرد: هر چند ایستادگی در برابر جنگ‌های تروریستی جاری در منطقه وظیفه همگانی است، اما نباید اجازه دهیم هیچ رخدادی، امت اسلام را از دشمن اصلی خودش که همان رژیم اشغالگر قدس است، غافل سازد.
حجت الاسلام سید احمد میر مهدی افزود :دشمنان باید بدانند تازمانی که این غده سرطانی وجود دارد، پرچم مقاومت، ایستادگی و مبارزه در میان مسلمانان برافراشته خواهد بود.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه