logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

جنایات اسرائیل قلب هر انسانی را به در می آورد

جنایات اسرائیل قلب هر انسانی را به در می آورد
مسلمان باشی یا نباشی جنایات رژیم صهیونیستی در غزه می تواند قلب انسان را به درد بیاورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از سفیر آشتیان: یک فعال فرهنگی از علت دست بر نداشتن سران عرب از سرسپردگی و حمایت های پنهانی خود از اسرائیل ، گفت: متاسفانه شاهد سکوت سران عرب در فاجعه ای که بسیار دردمنشانه است و خسارت بزرگی به جهان اسلام وارد کرده هستیم و یکی از دلایل بسیار بزرگش این است  که ما به عنوان یک فرد  در جهان اسلام ادعای اسلام می کنیم، در واقع مسلمان نیستیم، فقط ادعای ایمان می کنیم بدون اینکه ایمان واقعی آورده باشیم، چرا که با ابتدایی ترین آموزه های اسلام و قرآن ما متوجه می شویم که نسل کشی و کشتن زنان و کودکان که اسرائیل در حال انجام آن است جنایت بزرگی است، این ها نه سربازند و نه خطری برای اسرائیل داشتند و دارند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, سفیر آشتیان,

 

,

امیدطاهرنژاد  افزود: جزء ابتدایی ترین آموزه های اسلام هست که هر انسان آزاده ای سوای این که مسلمان باشد یا نباشد وظیفه دارد در مقابل چنین حرکتی بلند شود، صحبت کند، شعار بدهد، مبارزه کند، حتی اقدام عملی بکند که ما در جهان اسلام می بینیم  مردمی که در کشور اسلامی زندگی می کنند اغلب شان تظاهرات کردند، راهپیمایی کردند، ضد اسرائیل برانگیخته شدند ، حرکت هایی در حال انجام است که به قول معروف خیلی هم بازتاب خبری داشته، شاید همین حرکات بتواند از نظر تبلیغاتی و بار روانی جلوی اسرائیل را تا حدودی بگیرد.

,

وی خاطر نشان کرد: سران کشورهای عربی با سکوتشان. با حمایت های مالی و تسلیحاتی شان واقعا دارند خیانت می کنند .

,

 

,

این فعال فرهنگی افزود: داعش که زاده ی نامشروع اسرائیل و آمریکاست نیز همین کار  را می کند. در واقع دارد کار اسرائیل را در پوسته ی اسلام انجام می دهد و این می تواند  ضرر و زیانشئ بیشتر باشد. آن ها به نام اسلام بر ضد اسلام حرکت می کنند و این نتیجه ی سکوت و حمایت سران عرب است.

,

منافعشان ایجاب می کند، روابطی که با آمریکا دارند. بحث های اقتصادی و سیاسی که دارند. شاید ثبات سیاسی که می خواهند با حمایت پوشالین آمریکا بدست بیاورند، می خواهند در قبال مقبولیتی که از مردمشان ندارند با حمایت آمریکا حکومتشان را ادامه بدهند به خاطر همین تبعیت می کنند از دستورات آمریکا و اسرائیل و  از این فاجعه ی بزرگحمایت می کنند.

,

 

,

 طاهرنژاد اظهار داشت: اخبار منتشر شده از شجاعیه که زن ها و کودکانی بودند که کشته شدند، حتی معلولین را هم کشتند، این  ها سوای اینکه مسلمان باشی یا نباشی می تواند قلب انسان را به درد بیاورد و فاجعه ای است که هر انسان آزاده ای حتی غیر مسلمان را می تواند بر علیه این جریان تحریک بکند که متاسفانه ما این را در بین سران عرب مشاهده نمی کنیم.

,

ما از کشورهای مختلف می شنویم از ایتالیا و کشورهای مسیحی  یا یهودی که تظاهرات و راهپیمایی کردند،  ولی یک حرکت، یک صدا از کشورهای اسلامی که دارند با سکوتشان از این جنایات حمایت می کنند نمی شنویم  و نمی بینیم که این جای تاسف دارد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه