رئیس جهاد کشاورزی استان اردبیل:
وضعیت تولید تخم مرغ در اردبیل مطلوب است/ پیش بینی افزایش تولید گوشت سفید
رئیس جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: بررسی ها نشان می دهد که میزان تولید گوشت سفید در این استان بیش از میزان برنامه ریزی شده خواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلانما، عدیل سروی امروز در جمع خبرنگاران از برنامهریزیها برای تثبیت وضعیت تولید محصولات راهبردی کشاورزی و دامپروری در استان اردبیل خبر داد و گفت: وضعیت تولیدات انواع گوشت در این استان مطلوب بوده و اردبیل یکی از استانهای ممتاز تولید گوشت است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانما,وی درباره آخرین وضعیت تولید گوشت قرمز و سفید در استان اردبیل اظهار کرد: سال گذشته به ترتیب ۳۰ و 40 هزار تن گوشت قرمز و گوشت سفید در این استان تولید شده بود که طبق برنامه ریزی امسال این میزان افزایش مییابد.
,رئیس جهاد کشاورزی استان اردبیل خاطر نشان کرد: طبق برنامهریزی میزان تولید گوشت قرمز و گوشت سفید در سال 96 در این استان به ترتیب ۲۹.۷ و ۴۰.۴ هزار تن پیش بینی شده بود که بررسی ها حاکی از این است که میزان تولید بیش از این مقدار خواهد بود.
,وی گفت: طبق بررسیها در سالجاری ۳۰ هزار تن گوشت قرمز و ۴۲ هزار تن گوشت سفید در استان اردبیل تولید خواهد شد.
,سروی وضعیت تولید تخم در استان اردبیل را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: برای امسال تولید ۹ هزار تنی تخم مرغ برنامهریزی شده است که نسبت به پارسال 500 تن افزایش دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه