logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

افتتاح پروژه های اشتغال‌زا طی هفته دولت در فیروزکوه

افتتاح پروژه های اشتغال‌زا طی هفته دولت در فیروزکوه
فرماندار شهرستان فیروزکوه از افتتاح و کلنگ زنی پروژه های بزرگی در شهرستان فیروزکوه در هفته دولت خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نورالله طاهری در گفت‌وگو با پایگاه خبری دیمه نیوز، با اشاره به هفته دولت و برنامه‌های شهرستان برای این هفته، گفت: پروژه‌های زیادی همانند کارهای بخش کشاورزی و صنعت، ادارات مختلف، افتتاح کلینیک بیمارستان، آبیاری قطره‌ای، بنیاد مسکن در روستاها، ساخت و تعمیر و تجهیز خانه‌های بهداشت در روستاها وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری دیمه نیوز, ، با اشاره به هفته دولت و برنامه‌های شهرستان برای این هفته، گفت: پروژه‌های زیادی همانند کارهای بخش کشاورزی و صنعت، ادارات مختلف، افتتاح کلینیک بیمارستان، آبیاری قطره‌ای، بنیاد مسکن در روستاها، ساخت و تعمیر و تجهیز خانه‌های بهداشت در روستاها وجود دارد.,

وی افزود: برخی پتانسیل‌های شهرستان همانند تولیدات برخی کارخانه‌ها، شرکت‌ها در نمایشگاه حضور دارند؛ ما چند پروژه بزرگ همانند اصلاح نژاد دام سبک و غیره باید افتتاح شود؛ این پروژه‌ای کشوری است و یکی از مقامات کشوری حضور خواهند داشت؛ همانند سن‌ایچ، شیوا، راه‌اندازی پروژه دهکده سیب، کلنگ‌زنی تسویه فاضلاب شهرستان و غیره را در هفته دولت خواهیم داشت.

,

طاهری اذعان داشت: بر روی جاده‌های سمنان به فیروزکوه و گرمسار به فیروزکوه کار می‌شود؛ امسال باید سمنان افتتاح شود؛ جاده گرمسار به فیروزکوه هم کارهای زیرساختی در حال انجام است؛ ما حدود 220 واحد مسکن مهر را داریم؛ مراجعات ابتدایی دوره ما در خصوص مسکن مهر بود؛ کارهای خوبی در این زمینه انجام شد؛ افتتاح طرح 530 هکتاری گل محمدی را که مدت‌ها پیگیری کردیم خواهیم داشت.

,

وی در ادامه افزود: ما در خصوص چند کار مجبور شدیم ستاد اقتصاد مقاومتی استان برویم و طرح انتقاد کنیم تا جلسه‌ای برای مجموعه شهرستان برگزار شد؛ سرمایه‌گذارانی که در شهرستان کارشان در حال تمام شدن است اما شروع نشده است که گیرهای کوچک اداری دارد.

,

فرماندار فیروزکوه در خصوص آغاز به کار شهرک صنایع تبدیلی در شهرستان بیان کرد: اگر این صنایع در شهرستان شروع شود به تنهایی دو هزار شغل ایجاد می‌کند؛ این کار قرار است در این هفته کلنگ‌زنی کنند؛ در مجموع الان 4-3 هزار شغل در دستور کار داریم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه