محمدجعفر فلسفی رئیس شورای شهر اهواز شد/ باباپور نایب رئیس شورای پنجم شهر اهواز
جلسه تحلیف اعضای شورای شهر اهواز امروز برگزار شد و محمدجعفر فلسفی با ۱۱ رأی اعضا، رئیس شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب،همزمان با نواخته شدن زنگ آغاز به کار پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در سراسر کشور، آیین تحلیف اعضای شورای اسلامی شهر اهواز نیز در فرمانداری اهواز از ساعت حدود 9 صبح آغاز شد.
در این مراسم، نبیالله خون میرزایی سرپرست فرمانداری اهواز، علی بویری معاون برنامهریزی و امور اداری فرماندار، و هر 13 عضو شورای پنجم حضور دارند.
در جریان این مراسم، اعضا سوگند یاد کرده و آن را امضاء میکنند:
"من در برابر کلامالله مجید، به خدای متعال سوگند یاد میکنم و با تکیه بر شرف انسانی خویش، تعهد مینمایم که در حفظ امانت و انجام هر چه بهتر وظایفم و خدمت به مردم کوشا باشم و قانون اساسی و سایر قوانین و مقررات کشور را در چارچوب وظایف و اختیارات خود مراعات نمایم و در همه زمینهها، عدالت و انصاف را در نظر داشته و مادامی که در شورای اسلامی شهر عضویت دارم، در رعایت صرفه و صلاح و پیشرفت امور شهر و شهرداری اهتمام نمایم."
پس از پایان مراسم تحلیف، رأی گیری برای انتخاب رئیس نخستین سال فعالیت شورای پنجم آغاز شد که محمد جعفر فلسفی با 11 رأی رئیس شد و کعب عمیر دیگر کاندیدای ریاست 2 رأی کسب کرد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه