عضو پنجمین دوره از شورای اسلامی شهر یزد عنوان کرد

اطلاع‌رسانی به مردم ضرورت شورای شهر یزد/تلاش کردیم آنچه در شان مردم یزد است اتفاق بیفتد

اطلاع‌رسانی به مردم ضرورت شورای شهر یزد/تلاش کردیم آنچه در شان مردم یزد است اتفاق بیفتد
عضو پنجمین دوره از شورای اسلامی شهر یزد در مراسم معارفه اعضای شورای پنجم گفت: مهمترین نقطه قوت در دوره چهارم این بود که تلاش کردیم با کمک شهردار محترم آنچه درشان شهر و مردم یزد است اتفاق بیفتد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدآوا؛ عضو پنجمین دوره از شورای اسلامی شهر یزد در مراسم معارفه اعضای شورای پنجم با تبریک سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) و همچنین روز پزشک  با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در شورای چهارم گفت:مهمترین نقطه قوت در دوره چهارم این بود که تلاش کردیم با کمک شهردار محترم آنچه درشان شهر و مردم یزد است اتفاق بیفتد اما قضاوت در مورد اینکه تا چه اندازه در این زمینه موفق بودیم را باید مردم انجام دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مهدی کاشفی در خصوص آسیب‌های دوره چهارم هم اظهار داشت: به دو نظر بنده دو آسیب مهمی که در شورای چهارم وجود داشت عدم اطلاع‌رسانی مصوبات و اقدامات شورا بود چراکه علی رغم فعالیت های عمرانی فراوانی که در شورای چهارم مصوب  و اجرایی شد این اقدامات آن گونه که باید به اطلاع مردم عزیز یزدنرسید.  

,

وی عدم تشکیل اتاق‌های فکر و استفاده از ظرفیت نخبگان  را از دیگر آسیب های دوره چهارم برشمرد و گفت:امیدوارم در شورای پنجم نسبت به این دو مقوله توجه ویژه‌ای وجود داشته باشد.

,

کاشفی بابیان اینکه پیشرفت جامعه زمانی اتفاق می‌افتد که در آن نقد منصفانه وجود داشته باشد از خبرنگاران و اصحاب رسانه درخواست کرد انتقادات خود را منصفانه و سازنده بیان کرده و از تخریب شخصیت‌ها و افراد خودداری کنند تا شورا بتواند در مسیری درست و با آرامش به اهداف و مقاصد خود دست یابد.

,

انتهای پیام/ح

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه