گزارش/

پل چهارم بشار به سرنوشت برادر ناتنی اش(پل سوم)دچار می شود؟/ پلی که هنوز ساخته نشده باید فاتحه آن را خواند+تصاویر

پل چهارم بشار به سرنوشت برادر ناتنی اش(پل سوم)دچار می شود؟/ پلی که هنوز ساخته نشده باید فاتحه آن را خواند+تصاویر
پل چهارم شهر یاسوج که در اردیبهشت ماه سال 94 با حضور معاون برنامه ریزی رئیس جمهور کلنگ زنی شد که شهردار یاسوج عنوان کرد که در صورت تامین اعتبار در مدت 18 ماه به هبهره برداری می رسد اما اکنون بعد از دو سال هنوز محقق نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس عملیات اجرایی پل چهارم رودخانه بشار یاسوج چهارم که ادریبهشت سال 94 با حضور محمدباقر نوبخت معاون رییس جمهوری و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی، استاندار و جمعی از معاونین و مسئولان استان آغاز شد که قرار بود بعد از 18 ماه در صورت تامین اعتبار به بهره برداری برسد اما اکنون بعد از دو سال هنوز این پروژه محقق نشده و تعطیل شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, عملیات اجرایی پل چهارم رودخانه بشار یاسوج چهارم که ادریبهشت سال 94 با حضور محمدباقر نوبخت معاون رییس جمهوری و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی، استاندار و جمعی از معاونین و مسئولان استان آغاز شد که قرار بود بعد از 18 ماه در صورت تامین اعتبار به بهره برداری برسد اما اکنون بعد از دو سال هنوز این پروژه محقق نشده و تعطیل شده است.,

 

,
, ,

محمد باقر نوبخت در آیین آغاز عملیات اجرایی پل چهارم رودخانه بشار یاسوج میزان اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح را 170 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: پل بشار در سه دهانه 30، 37 و 33 متری به طول 150 متر چهارمین پلی است که بر روی رودخانه بشار یاسوج احداث می شود.

, محمد باقر نوبخت در آیین آغاز عملیات اجرایی پل چهارم رودخانه بشار یاسوج میزان اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح را 170 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: پل بشار در سه دهانه 30، 37 و 33 متری به طول 150 متر چهارمین پلی است که بر روی رودخانه بشار یاسوج احداث می شود.,

همچنین شهردار وقت یاسوج به هزینه‌های پل چهارم بشار اشاره کرد و گفت: پل چهارم بشار واقع در انتهای بلوار رجاء و بر روی رودخانه بشار احداث می‌شود که با این کار بر زیبایی شهر یاسوج افزوده و گره‌های ترافیکی تا حدود زیادی برطرف می‌شود.

,

, ,

محمد علی جاوید افزود: برای ساخت و تکمیل کلی پل چهارم بشار به 13 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که از محل اعتبارات استانی اکنون تنها 1/5 میلیارد تومان اختصاص داده شده و در صورت تأمین اعتبار ، مدت اجرای پروژه 18 ماه خواهد بود و تنها مشکل ما اکنون بحث اعتبارات است.

,

اعتبارات ماده 180 رویایی که برای پل سوم و چهارم تعبیر نشد

, اعتبارات ماده 180 رویایی که برای پل سوم و چهارم تعبیر نشد, اعتبارات ماده 180 رویایی که برای پل سوم و چهارم تعبیر نشد,

شهردار وقت یاسوج 19 تیر 95  نیز در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به روند احداث پل چهارم بشار گفت: عملیات احداث پل چهارم بشار یا پل امام سجاد(ع) سال گذشته از محل اعتبارات شهرداری یاسوج آغاز شد و پیمانکار این پروژه با جدیت در حال کار است.

,

جاوید اضافه کرد: سال گذشته از محل ماده 180 اعتباراتی برای فصل عمران شهری و مسائل ترافیکی شهرداری یاسوج در نظر گرفته شد که عدم اختصاص این اعتبارات موجب شد از محل منابع داخلی اعتباراتی برای احداث این پل در نظر بگیریم.

,

اعتبارات سفر ریاست جمهور هم به کمک پل چهارم بشار نیامد

, اعتبارات سفر ریاست جمهور هم به کمک پل چهارم بشار نیامد, اعتبارات سفر ریاست جمهور هم به کمک پل چهارم بشار نیامد,

وی تصریح کرد: در حال حاضر پل چهارم بشار یکی از پروژه‌های تأثیرگذار شهر یاسوج است که پیش‌بینی می‌شود از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری مبلغی برای تکمیل آن در نظر گرفته شود و در صورت تخصیص اعتبارات این پل در کمتر از یک سال به بهره‌برداری می‌رسد.

,
, ,

حال بعد از گذشت دو سال از کلنگ زنی این پروژه تنها تعدادی از ستون ها ساخته شده و مابقی ستون ها آلماتور بندی آنها بافته شده و در محوطه کارگاهی روز به روز بر اثر سرما و گرما زنگ زده می شوند و این در حالی است که زنگ زدگی آلموتورها 20 درصد از عمر آنها را کوتاه می کند.

,
, ,

پل چهارم شهر یاسوج که بدون هر گونه کار کارشناسی برای جذب اعتبار و نحوه تامین آن انجام شد را می توان یکی از کارنامه های شهردار وقت دانست که با وجود اینکه تعدادی از کارشناسان عنوان کردند که چرا پروژه ها تنها کلنگ زنی می شوند اما فکری به حال تکمیل آنها نمی شود .

,

پس نتیجه می گیریم که ساخت و کلنگ زنی این پل تنها جنبه نمایشی داشته و شهردار تنها به فکر ایجاد پروژه بوده و راه کاری برای تکمیل آن نداشته و بعد از اتمام زمان بندی ریاست خود بر شهرداری یاسوج این پروژه بعد از مدتی کامالا تعطیل شده و خاک می خورد.

,
 
,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
 
,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
انتهای پیام/7044
, انتهای پیام/7044]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه