مدیرعامل سازمان تاکسیرانی قزوین عنوان کرد
اجرای طرح تخفیف معاینه فنی خودروها/ تاکسیرانان میتوانند از تخفیف ۵۰ درصدی بهرهمند شوند
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قزوین از اجرای طرح تخفیف معاینه فنی خودروها خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالعلی دربندی زاده مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قزوین در گفتوگو با شاخص، اظهار کرد: به منظور رفاه حال تاکسیرانان محترم طرح تخفیف معاینۀ فنی خودروها با مصوبۀ ستاد معاینۀ فنی شهرستان قزوین بار دیگر به اجرا درآمد و تاکسیرانان می توانند از تخفیف ۵۰ درصدی این طرح بهره مند شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص، ,وی افزود: این طرح فقط شامل تاکسی های مدل ۱۳۸۷ به بعد خواهد شد و تاکسی های مدل سال ۱۳۸۶ به قبل که به عنوان تاکسی فرسوده تلقی می گردند، نمی توانند از این تخفیف استفاده نمایند.
,این مسوول ابراز کرد: نرخ معاینۀ فنی در سال جاری ۲۲ هزار تومان است که بر اساس این طرح، از تاکسی های مدل ۱۳۸۷ به بعد، مبلغ ۱۱ هزار تومان دریافت می شود.
,دربندیزاده عنوان کرد: امید است تاکسیرانانی که خودروهای آنان مشمول فرسودگی می شود، نسبت به ثبت نام در سایت نوسازی اقدام نمایند، زیرا این گونه خودروها در آیندۀ نزدیک به علت صادر نشدن معاینۀ فنی، بالاجبار توسط پلیس راهور در پارکینگ متوقف خواهند شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه