logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس هیئت پزشکی ورزشی آبیک خبرداد:

جمع آوری بیش از ۳۰ قلم مواد نیروزای غیرمجاز از باشگاه های بدنسازی آبیک

جمع آوری بیش از ۳۰ قلم مواد نیروزای غیرمجاز از باشگاه های بدنسازی آبیک
رئیس هیئت پزشکی ورزشی شهرستان آبیک از جمع آوری مقدار فراوانی موادنیروزا و داروی های غیرمجاز در بازرسی از باشگاه های بدنسازی و آمادگی جسمانی شهر آبیک خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن چیت سازان، رئیس هیئت پزشکی ورزشی شهرستان آبیک در گفت و گو با نگاه آبیک  اظهار کرد: در بازرسی و بازدید سرزده از باشگاه های بدنسازی شهر که توسط کارشناسان اداره ورزش و جوانان و هیئت پزشکی ورزشی انجام شد، مقادیر قابل توجه داروی غیرمجاز و موادنیروزا کشف و ضبط شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نگاه آبیک,

وی این بازدید را در راستای بررسی بیمه ورزشکاران و همچنین نظارت بر مصرف مواد نیروزا و بحث دوپینگ اعلام و عنوان کرد: باشگاه ها و مراکز ورزشی باید ضمن رعایت قوانین و دستورالعمل های بهداشتی و امنیتی، از عرضه و فروش مواد نیروزا و داروهای غیرمجاز خودداری کنند.
مدیر شبکه بهداشت – درمان شهرستان آبیک اعلام کرد: در این بازدید مشترک ۳۲ قلم انواع پودرکراتین، قرص و آمپول نیروزا که به صورت غیر مجاز در سطح باشگاه ها مورد استفاده قرار می گرفت، توقیف و در مرحله انجام اقدامات قانونی قرار گرفت.

,
,

چیت سازان تاکید کرد: در پایان بازدید از هر باشگاه، تذکرات و آموزش های لازم توسط کارشناسان مربوطه در خصوص اهمیت بیمه ورزشی و عدم استفاده از مواد نیرو زای غیرمجاز به باشگاه داران ارائه شد.

,

وی در پایان با اشاره اهمیت بسیار زیاد بیمه ورزشی خاطر نشان کرد: استفاده از پودرها و مواد نیروزا غیرمجاز در طولانی مدت، موجب به خطر افتادن سلامت ورزشکارن و بروز بیماری هایی چون نارسایی کبد و کلیه، فشار خون و انواع سرطان ها می شود.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه