در نماز جمعه های استان مطرح شد؛

مسئولان تقوای سیاسی داشته باشند/ دولت با مدیریت جهادی مشکلات اقتصادی مردم را حل کند

مسئولان تقوای سیاسی داشته باشند/ دولت با مدیریت جهادی مشکلات اقتصادی مردم را حل کند
خطیب موقت نماز جمعه اصفهان با اشاره به لزوم تقوای سیاسی برای همه‌گان، گفت: راه‌اندازی نهضت فرهنگ علوی در سطح جامعه را پیگیری کنید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدتقی رهبر در خطبه‌های این هفته نماز جمعه اصفهان با اشاره به لزوم داشتن تقوا، اظهار کرد: تقوای سیاسی و مدیریتی نیاز مبرم همه جامعه ما است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

امام‌جمعه موقت اصفهان با بیان اینکه تقوا شاخه‌های مختلفی دارد، گفت: تقوای یک میدان وسیع و نامحدود دارد که همگی شامل پیر، جوان، عالم و … به آن نیاز داریم.
وی با اظهار اینکه تقوای سیاسی، نیاز کار یک سیاستمدار است، گفت: مدیریت ما به مدیریت علوی نیاز دارد، به مدیران استانی نیز پیشنهاد گذاشتن کلاس مدیریت علوی برای نیروهای زیرمجموعه آن‌ها داده شد ولی عدم تشکیل چنین کلاس‌هایی برایمان خسارت به بار می‌آورد.
حجت‌الاسلام رهبر با توصیه به راه‌اندازی نهضت فرهنگ علوی در سطح جامعه، اظهار کرد: نامه مولای متقیان به سلمان فارسی حاوی این مطلب هست که مثل دنیا همچون ماری است دارای زهر کشنده.
خطیب موقت نماز جمعه اصفهان گفت: حاکمان باید مراقب مردم و زیردستان خود باشند؛ امام علی (ع) در نامه خود به مالک اشتر راه حکومت‌داری علوی را یاد داده‌اند.
وی بابیان اینکه حکومت نباید برای حق کاهلی کند، اظهار کرد: مولای متقیان علیه‌السلام خطاب به مالک اشتر یاد خدا و توجه به محرومان را به جدیت تأکید می‌کنند.
حجت‌الاسلام رهبر با اظهار اینکه در جامعه اسلامی هر شخص حق‌وحقوق خاص خود را دارد، گفت: رهبر معظم انقلاب در بخشی از متن تنفیذ خود فرمودند: با دعا برای موفقیت ایشان، مؤکداً توصیه می‌کنم که این منصب خطیر را وسیله‌ای برای کسب رضای الهی و ذخیره‌ای برای هنگامه‌ی لقاء پروردگار قرار دهند و همت خود را متوجّه استقرار عدالت و جانب‌داری از محرومان مستضعف و اجرای احکام اسلام ناب و تقویت وحدت و عزت ملّی و توجّه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های عظیم کشور و صراحت در بزرگداشت ارزش‌ها و مبانی انقلاب اسلامی نمایند و مطمئن باشند که ملّت غیور و شجاع، خدمتگزاران کشور را در دشواری‌ها و در مقابله با زورگویی‌ها و زیاده‌خواهی‌های استکبار تنها نخواهد گذاشت.
امام‌جمعه موقت اصفهان در گلایه‌ای از اشباع بازار داخلی از کالای های خارجی، تصریح کرد: سوء مدیریت در اقتصاد منجر به این مسئله شده است.
وی با بیان اینکه چند سالی هست که مدعی خروج از رکود هستیم، گفت: ما شاهد وضعیت فعلی جامعه هستیم، در این دوره جدی وارد کار شوید، چشم از کشور لعنتی آمریکا بردارید.
حجت‌الاسلام رهبر خطاب به دولتمردان و مسئولان به داشتن توجه و نگاه به توانمندی‌های داخلی تأکید کرد.
خطیب موقت نماز جمعه اصفهان دعا کرد: گوش شنوا و توفیق عمل به بیانات و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و سفارش‌های اهل‌بیت سلام‌الله علیها را به همه عنایت فرما.
وی با اشاره به سالروز اشغال ایران توسط متفقین در سال 1320، اظهار کرد: باید قدردان نظام اسلامی ایران باشیم که اجازه دخالت و دادن یک وجب خاک به دشمنان را نداده است.
وی گفت: آمریکا تبدیل به یک ببر کاغذی شده است؛ دشمن امروز از گسترش اسلام ناب و انقلاب اسلامی می ترسد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

مطالبه مردم ما از مدیران دوری از سیاسی بازی است

, مطالبه مردم ما از مدیران دوری از سیاسی بازی است, مطالبه مردم ما از مدیران دوری از سیاسی بازی است,

 امام جمعه گلپایگان گفت؛ مطالبه مردم ما از مدیران این مملکت در هر سطحی از مسئولیت دوری از سیاسی بازی و جناحی گری و همچنین باندبازی است.

,

حجت الاسلام والمسلمین محمد علاء الدینی در نماز جمعه امروز که در مصلی گلپایگان برگزار شد اظهار کرد: انتظار مردم این است که مسئولان با وجود سلایق مختلف باهم متحد باشند.

,

وی با اشاره به اینکه مردم ما تلاش مسئولان را درک می کنند ولی منتقد هستند، تصریح کرد: نباید کسی از انتقاد هراس داشته باشد چرا که انتقادات مردم برای پیشرفت جامعه است.

,

امام جمعه شهرستان افزود: مردم می خواهند مسئولان در همه رده ها به فکر چاره اندیشی برای حل مشکلات باشند.

,

حجت الاسلام والمسلمین علاءالدینی با بیان اینکه مردم می خواهند مسئولان درد دین و درد محرومان را داشته باشند، عنوان کرد: این صندلی ها و جایگاه ها به اعتبار تلاش و مقاومت های مردم است.

,

خطیب جمعه گلپایگان در ادامه به خواسته های مردم گلپایگان در رابطه با بهبود راه های مواصلاتی شهرستان به خصوص راه مواصلاتی به سمت دهق علویجه که نزدیک ترین راه به سمت استان است اشاره کرد.

,

حجت الاسلام والمسلمین علاءالدینی در ادامه یاداور شد؛ مردم شهرستان به اختصاص حقابه کشاورزی از سد موجود و همچنین به راه افتادن چرخ صنعت امید دارند.

,

وی در پایان با اشاره به اختصاص ۱۶ هزار میلیارد تومان برای ارتقا توان تولید در کشور خاطرنشان کرد: چه خوب است بخشی از این پول در گلپایگان برای رفع مشکلات صنعتگران اختصاص داده شود.

,

دولت با مدیریت جهادی مشکلات اقتصادی مردم را حل کند

, دولت با مدیریت جهادی مشکلات اقتصادی مردم را حل کند, دولت با مدیریت جهادی مشکلات اقتصادی مردم را حل کند,

حجت الاسلام روح الله امینی در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای پاگرفتن برجام، اظهار کرد: برجام نه تنها مشکلی را برای مردم و انقلاب حل نکرد، بلکه سراسر آن ایجاد مشکل و بدعهدی آمریکا در قبال پایبندی به آن بود.

,

امام جمعه نطنز با بیان این که قبل از برجام عده ای با تبلیغات گسترده، تعامل با آمریکا را تنها راه گشایش و حل مشکلات معرفی می کردند، افزود: بعد از برجام تنها سودی که از این توافق نصیب جمهوری اسلامی شد این بود که ضرورت سلب اعتماد به آمریکا بیش از پیش نمایان شد، موضوعی که رهبر معظم انقلاب نیز بارها بر آن تاکید می کردند.

,

وی با اشاره به حوادث منطقه و کشتار بی رحمانه مسلمانان در کشورهای یمن، عراق سوریه و دیگر کشورها، تصریح کرد: این حوادث نشان از تلاش آمریکایی ها برای حاکم کردن اسلام آمریکایی با مقابل هم قرار دادن مسلمانان دارد، در حالی که این ها با آن اقدام های شنیع بویی از انسانیت نبرده اند چه رسد به این که بخواهند داعیه پیروی از اسلام ناب را داشته باشند.

,

حجت الاسلام امینی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران با قدرت دفاعی و تهاجمی و همچنین نیروهای مومن و انقلابی خود در لباس رزمندگان اسلام توانسته است راه پیشرفت این نوع تفکر در منطقه را ببندد و به لطف خداوند و با اقتدار روز افزون جبهه مقاومت این اندیشه به زودی به زباله دان تاریخ می رود.

,

وی تاکید کرد: آن چه مهم است و دشمنان نیز آن را فهمیده و عده ای در داخل نیز باید آن را درک کنند این است که اتکا به نیروهای جوان، متخصص و انقلابی و نگاه به درون راه زورگویی و ظلم کشورها در حق جمهوری اسلامی را سد می کند.

,

خطیب جمعه نطنز با اشاره به دوراهی هایی که ممکن است بر سر راه انسان ها قرار گیرد، بیان کرد: تقوا تنها سلاح و چراغی است که اگر انسان ها دارای آن باشند به خوبی در این دوراهی ها، راه حق را تشخیص داده و به فلاح و رستگاری می رسند.

,

وی با اشاره به هفته دولت و گرامیداشت یاد و نام شهیدان رجایی و باهنر، خاطر نشان کرد: دولتمردان باید با تفکر بسیجی و مدیریت جهادی هرچه زودتر مشکلات مردم که اقتصاد در راس آن ها است را مرتفع کنند.

,

اعضای شورا پاسخ اعتماد مردم را با خدمت صادقانه و بی منت بدهند

, اعضای شورا پاسخ اعتماد مردم را با خدمت صادقانه و بی منت بدهند, اعضای شورا پاسخ اعتماد مردم را با خدمت صادقانه و بی منت بدهند,

حجت الاسلام علیرضا قاسمی در خطبه های نماز جمعه این هفته ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت مسلم بن عقیل (ع)، اظهار کرد: اگر بخواهیم شخصیت مسلم بن عقیل را واکاوی کنیم باید او را در ردیف شخصیت های بزرگِ دینی اسلام و بلکه بالاتر قرار داد چرا که ایشان نماینده خاص امام حسین (ع) و در زمان حیات امام علی (ع) و امام حسن (ع) یار و یاور این دو امام بزرگوار نیز بود.

,

امام جمعه بادرود به کشتار مسلمانان بی گناه در میانمار اشاره کرد و افزود: تمام این ظلم ها در حق مسلمانان، مستقیم و غیر مستقیم از طرف آمریکایی ها صورت می گیرد و از آن جایی که آن ها از اتحاد مسلمانان در برابر کفر به شدت می ترسند، نقشه های گوناگون می کشند تا مسلمانان را در مقابل همدیگر قرار دهند.

,

وی با بیان این که دشمنان نظام همواره از نام ها و نهادهای تاثیر گذار در جمهوری اسلامی هراس دارند، تصریح کرد: گاهی ولایت فقیه به خاطر تاثیرگذاری مورد هجمه قرار می گیرد و گاهی هم حوزه های علمیه و نیروهای مسلح و به خصوص سپاه پاسداران مورد هدف قرار می گیرند.

,

حجت الاسلام قاسمی اضافه کرد: سپاهیان اسلام که تربیت شده مکتب حسین بن علی (ع) هستند این روزها خواب را از چشم دشمن گرفته اند و در جبهه های مختلف که دفاع از حرم نمونه شاخص و فعلی آن است این هدف را تحقق بخشیده اند.

,

وی گفت: متاسفانه عده ای در داخل آب به آسیاب دشمن می ریزند و با ایجاد تردید و حتی تاکید بر نفی دفاع از حرم در عراق و سوریه، اهداف دشمن را در داخل پیگیری کرده و حتی تلاش می کنند تا این طرز تفکر را در بین مردم و به خصوص جوانان ترویج دهند و جالب است همین ها در داخل از فشار آمریکا و اقدام های وحشیانه گروه تروریستی داعش نیز به شدت می ترسند.

,

خطیب جمعه بادرود تصریح کرد: آن چه امروزه در یمن، سوریه،عراق، فلسطین، افغانستان و بحرین شاهد آن هستیم یک جنگ تمام عیار کفر علیه اسلام است و جمهوری اسلامی به عنوان منادی دین و اسلام در برابر این جنگ ایستادگی می کند و حال اگر در این میدان عده ای بخواهند به آسیاب دشمن آب بریزند، نه تنها پذیرفتنی نیست بلکه پاسخی دندان شکن را از حامیان مدافعان حریم و حرم دریافت خواهند کرد.

,

وی ضمن تبریک هفته دولت، افزود: همین که مسئولان در مجرای خدمت رسانی به مردم قرار گرفتند خود یک نعمت بزرگی برای آن ها محسوب می شود و به فرموده امام حسین (ع) اگر از این نعمت درست استفاده نشود به زودی از آن ها پس گرفته می شود.

,

حجت الاسلام قاسمی همچنین آغاز فعالیت شوراهای اسلامی شهرها و روستاهای بخش امامزاده در دوره پنجم را تبریک گفت و خاطر نشان کرد: اعضای شورا باید در این چهار سال با تکلیف گرایی و خدمت صادقانه و بی منت جواب اعتماد مردم به آن ها را بدهند.

,

توجه به اقتصاد و فرهنگ دینی در دستور کار دولت قرار گیرد

, توجه به اقتصاد و فرهنگ دینی در دستور کار دولت قرار گیرد, توجه به اقتصاد و فرهنگ دینی در دستور کار دولت قرار گیرد,

 حجت الاسلام قاسم باقریان ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه زرین شهر اظهار کرد: عجین شدن ایام شهادت شهیدان رجایی و باهنر با هفته دولت، برای دولتمردان ما معنا و مفهوم خاصی به دنبال دارد که باید مورد توجه همگان قرار گیرد.

,

امام جمعه زرین شهر با بیان اینکه دولتمردان ما باید ادامه دهنده راه شهیدان رجایی و باهنر باشند متذکر شد: دولتمردان ما باید همه ی تلاش خودشان را به گونه ای به کار گیرند که مسیری جز تقویت تقوا، حفظ ارزشهای نظام و انقلاب و خدمت صادقانه و خالصانه به مردم به ویژه محرومان جامعه هدف دیگری نداشته باشند.

,

وی با تاکید بر اینکه دشمن با تمام وجود خود به جنگ با فرهنگ دینی و انقلابی ما آمده است تصریح کرد: زمانی که امام خمینی(ره) انقلاب کشورمان را انقلاب فرهنگی نامیدند هجمه دشمنان علیه ما جدی تر شد چراکه آنها به خوبی معنای این جمله حضرت امام را درک کردند.

,

باقریان با بیان این مطلب که امروز در دنیا شاهد وقوع جنایات بسیار تلخ و شرم آوری هستیم متذکر شد: جنایات وحشیانه و بی شرمانه تروریست ها در کشورهایی نظیر یمن، عراق، سوریه، بحرین و فلسطین همه گی برگرفته از تروریستی است که خود اورپا عامل به وجود آمدن و تقویت آن است.

,

وی با اشاره به حوادث تروریستی اخیر در کشورهای غربی خاطرنشان کرد: امرز آتشی که غربی‌ها در خاورمیانه آورده اند دامان خودشان را گرفته است و اضطرابی را که امروز بین مردم اورپا ایجاد شده است، پیش تر از این و با حمایت غرب به خاورمیانه آورده شده بود.

,

توجه به گشایش اقتصادی و فرهنگ دینی در دستور کار دولت دوازدهم قرار گیرد

, توجه به گشایش اقتصادی و فرهنگ دینی در دستور کار دولت دوازدهم قرار گیرد, توجه به گشایش اقتصادی و فرهنگ دینی در دستور کار دولت دوازدهم قرار گیرد,

امام جمعه فولادشهر متذکر شد: امروز مشکلات و گره‌های اقتصادی، مسئله اوّل کشور است که باید حل شوند و حل آن‌ها درگرو اجرای صحیح و دقیق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مدّ نظر مقام معظم رهبری است.

,

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای لنجان، حجت الاسلام مسعود سرافراز ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته فولادشهر با اشاره به ضرورت کسب روزی حلال در جامعه گفت: نان حلال مسئله‌ی مهمی است و نقش حیاتی آن در زندگی ما مورد تأکید آیات و روایات قرارگرفته است.

,

امام‌جمعه فولادشهر بابیان اینکه اثر لقمه‌ی حلال نورانیت است و لقمه‌ی حرام قساوت قلب و تاریکی می‌آورد متذکر شد: امام حسین(ع) پیش از ظهر عاشورا در کربلا صحبت‌های زیادی کرد ولی هیچ‌کدام اثر نمی‌کرد و در آخر حضرت فرمودند چون شکم‌های شما پر از حرام شده است، حرف‌های من در شما اثر نمی‌گذارد.

,

وی با تأکید بااینکه توجه به گشایش اقتصادی و فرهنگ دینی باید در دستور کار دولت دوازدهم قرار گیرد خاطرنشان کرد: امروز مشکلات و گره‌های اقتصادی، مسئله اوّل کشور است که باید حل شوند و حل آن‌ها درگرو اجرای صحیح و دقیق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مدّ نظر مقام معظم رهبری  است.

,

حجت‌الاسلام سرافراز بابیان این مطلب که در اسلام پرداختن به امور اقتصادی مردم جزو اوجب واجباتِ حکومتها است افزود: برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی باید همه ظرفیت‌های کشور در بخش‌های کشاورزی و صنعت به میدان آورده شوند.

,

امام‌جمعه فولادشهر با توجه به تحلیف و آغاز به کار  شورای اسلامی دوره پنجم فولادشهر تصریح کرد: خدمت اعضای محترم شورای دوره چهارم و شهردار سابق خدا قوت و خسته نباشید عرض میکنیم و از آقای ایزدی هم که سرپرستی شهرداری را تا انتخاب شهردار جدید پذیرفتند تشکر میکنیم.

,

وی افزود: الحمدلله در چهار دوره گذشته شوراها علیرغم کاستی ها و ضعف ها  کار‌های خوب بسیاری انجام شده و امیدواریم خداوند به خادمین شما مردم در دوره پنجم هم  توفیق عنایت کند تا در این دوره نیز بیشتر کار شود چراکه خدمت به خلق خدا باید در دستور کار قرار گیرد.

,

دلسوزان انقلاب برای ترویج فرهنگ دینی مردم تلاش کنند

, دلسوزان انقلاب برای ترویج فرهنگ دینی مردم تلاش کنند, دلسوزان انقلاب برای ترویج فرهنگ دینی مردم تلاش کنند,

 امام جمعه شهر محمد آباد در خطبه های نماز جمعه این هفته در رابطه با مبحث ازدواج و خانواده به یکی دیگر از عوامل اخلاقی سازنده اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از عوامل اخلاقی سازگاری در محیط خانواده، خلق نیکو است که خانواده باید به آن اهمیت داده و به کار گیرد.

,

حجت الاسلام سید حسین هاشمی افزود: خلق نیکو در منابع اسلامی، عاملی بسیار موثر در سازگاری و تحکیم بنیاد خانواده معرفی شده است و امام رضا علیه اسلام در جواب نامه شخصی که به حضرت نوشته بود یکی از بستگانم برای خاستگاری نزد من آمده، ولی بد اخلاق است، چه کنم؟ می‌فرمایند: اگر بد اخلاق است به او زن ندهید.

,

وی ضمن تعریف حسن خلق، اظهار کرد: حسن خلق کیفیت نیکوی نفسانی است که رفتارهای پسندیده بر اساس آن به سهولت صورت می گیرد.

,

امام جمعه شهر محمد آباد با اشاره به مصداق های این رفتار تاکید کرد: حسن خلق مصداق های متعددی دارد که در منابع اسلامی به برخی از مصادیق آن پرداخته شده است.

,

حجت الاسلام هاشمی با تشکر از زحمات شورای دوره چهارم و گرامی داشت یاد و خاطره شهدای دولت، گفت: شورای جدید با همدلی و دلسوزی، نیت خالص و پرهیز از اختلاف همه توان خود را برای خدمت به شهر و مردم به کار ببرند.

,

وی در قسمت دیگری از سخنان خود به اهمیت فرهنگ و کارفرهنگی پرداخته و بیان کرد: آنچه امروز نیاز اصلی کشورماست حفظ اعتقادات و فرهنگ دینی مردم بوده و هدف انبیا در طول تاریخ، هدایت مردم به حیات طیبه است.

,

امام جمعه با بیان اینکه هدف از تشکیل حکومت نیز ترویج دین و فرهنگ اسلامی است، خاطرنشان کرد: چون حکومت اسلامی مبتنی بر عقاید مردم است؛ تلاش فرهنگی موثر ترین کار برای حفظ حکومت اسلامی است و برهمین اساس نیز دشمنان ما همه تلاش خود را به کار گرفته اند تا فرهنگ دینی مردم مارا از بین ببرند.

,

حجت الاسلام هاشمی افزود: دلسوزان انقلاب باید برنامه ریزی صحیح و منسجم برای تثبیت و ترویج فرهنگ دینی مردم انجام دهند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه