وعده فرانسه به عراقی‌ها در پساداعش

وعده فرانسه به عراقی‌ها در پساداعش
وزیر خارجه فرانسه بر کمک این کشور برای بازسازی و برقراری آشتی و صلح در عراق پس از شکست تروریست‌های داعش تاکید کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از رویترز، ژان ایو لودرایان وزیر خارجه فرانسه امروز شنبه پس از دیدار و گفتگو با مقام های عراقی در بغداد، تاکید کرد: فرانسه به تلاش های مربوط به بازسازی و آشتی و صلح در عراق کمک خواهد کرد، آن هم در شرایطی که عراق در حال شکست تروریست های داعش است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وزیر خارجه فرانسه در کنفرانس خبری در بغداد همراه با فلورنس پارلی وزیر دفاع فرانسه و ابراهیم الجعفری وزیر خارجه عراق، گفت: ما در جنگ حضور داریم و در صلح نیز حضور خواهیم داشت. در حالی که مبارزه مشترک با داعش هنوز پایان نیافته است، ولی در حال ورود به مرحله ثبات، آشتی و بازسازی هستیم، مرحله‌ای از صلح.

وزرای فرانسوی همچنین قصد دارند با رهبران کردستان عراق در اربیل دیدار و گفتگو کنند. نیروهای پیشمرگه کرد نیز نقش مهمی را در مقابله با داعش ایفا می کنند.

فرانسه و سایر کشورهای غربی نگران طرح اقلیم خودمختار کردستان عراق برای برگزاری همه پرسی استقلال طی ماه آینده هستند. این همه پرسی می تواند موجب بروز منازعه تازه‌ای با بغداد و کشورهای همسایه شود که میزبان کردهای زیادی هستند، مثل ایران و ترکیه.

یک دیپلمات آگاه در این باره گفت: لو درایان و پارلی به مسعود بارزانی رئیس اقلیم خودمختار کردستان خواهند گفت که فرانسه از خودمختاری کردستان به شرطی حمایت خواهد کرد که بخشی از کشور عراق باشد.
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه