با حضور معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور؛

کلنگ احداث هنرستان کاردانش دهستان لوتک به زمین زده شد+تصاویر

کلنگ احداث هنرستان کاردانش دهستان لوتک به زمین زده شد+تصاویر
با حضور معاون توسعه امور آموزشی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور کلنگ احداث هنرستان کاردانش دهستان لوتک به زمین زده شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  عصرهامون، معاون توسعه امور آموزشی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در این مراسم با تبریک هفته دولت، گفت: از آغاز برنامه ششم کشور به عنوان توسعه اشتغال و کار آموزی و به طبع آن رفع بیکاری نام برد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
, ,
محمدرضا واعظ مهدوی افزود: در آینده نیاز کشور به حرفه آموزی و گسترش فضای کسب و کار است.
وی با اشاره به هنرستان ها، بیان کرد: ایجاد هنرستان های فنی و حرفه ای را برای دختران و پسران یک ضرورت جدی برای منطقه و به طور کلی تمام کشور است.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اهمیت مدرسه و مدرسه سازی، قول ساخت یک هنرستان دخترانه را نیز در دهستان لوتک داد.
معاون توسعه امور آموزشی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با حضور در تعدادی از مدارس و فضاهای غیراستاندارد و همچنین سالن ورزشی شهر علی اکبر برای احداث مدارس جایگزین با مسئولین استان مشورت وهم فکری کرد.

در این سفر معاون سیاسی و اجتماعی استاندار، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان، مدیرکل نوسازی مدارس استان، معاونت محترم اداره کل آموزش وپرورش استان، فرمانداران شهرهای شمالی استان و تنی چند از مسئولین دستگاههای اجرایی نیز حضور داشتند.
شایان ذکر است شرکت در شورای آموزش و پرورش سیستان دیگر برنامه سفر واعظ مهدوی به شمال استان بود.
 
,
,
,
,
,
,
,
,
,



, ,
, ,
, ,
, ,

انتهای پیام/
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه