عضو شورای شهر کاشان:
شورای خوب شهردار خوب انتخاب می کند/ لزوم اصلاح برخی قوانین شوراها
عضو شورای شهر کاشان گفت: کمتر از ۲۰ سال از عمر شوراهای اسلامی می گذرد و شوراها وارد پنجمین دوره خود شده اند؛ بنابراین عمری جوان دارد و پختگی لازم را پیدا نکرده است و از نظر قوانین و مقررات اصلاحیه هایی نیاز دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشان اول؛ علیرضا پورعسگری گفت: آنچه اتفاق می افتد، نتیجه چشم انداز و تصمیماتی است که خود ما ترسیم کرده ایم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشان اول,عضو شورای اسلامی شهر کاشان افزود: کمتر از 20 سال از عمر شوراهای اسلامی می گذرد و شوراها وارد پنجمین دوره خود شده اند؛ بنابراین عمری جوان دارد و پختگی لازم را پیدا نکرده است و از نظر قوانین و مقررات اصلاحیه هایی نیاز دارد که این نهال تازه شکل گرفته با برنامه های خوب باید رشد کند.
,وی ادامه داد: هدف شورای اسلامی در مدیریت شهری ارتقای کیفیت شهری است و برای رسیدن به کیفیت خوب، ابزارهای لازم نیاز است که یکی از این ابزارها شناخت وضعیت موجود و ایجاد استراتژی خوب است.
,عضو شورای اسلامی شهر کاشان با اشاره به اینکه نقاط قوت و ضعف باید شناسایی شود، خاطر نشان کرد: شناخت فرصتها و تهدیدها در موقع خودش از نظر مدیران علم شهری تاثیر زیادی بر کیفیت شهری دارد.
,وی با تاکید بر اینکه اعضای شورای اسلامی شهر با وفاق و همدلی کشتی پر تلاطم را به مقصد برسانند، تصریح کرد: شورای خوب شهردار خوب انتخاب می کند و نتیجه متقابل همفکری، اصول ومعیارهای انتخاب شهردار خواهد بود.
,پورعسگری با یادآوری نشست های متعدد برای تعیین شهردار آینده کاشان، به ویژگی های مورد نیاز برای سکاندار مدیریت شهری اشاره و عنوان کرد: مشارکت، شفافیت، اثربخشی، کارآیی، پاسخگویی، بینش استراتژیک، تمرکززدایی، مسئولیت پذیری، عدالت محوری به همراه رویکرد تقویت سرمایه گذاری از جمله مواردی است که در انتخاب شهردار باید مورد توجه قرار گیرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه