logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تولیت آستان قدس رضوی(ع):

وحدت حاکم در سیستان و بلوچستان برگرفته از متن دین است

وحدت حاکم در سیستان و بلوچستان برگرفته از متن دین است
تولیت آستان قدس رضوی(ع) با اشاره به اینکه وحدتی که در سیستان و بلوچستان ایجاد شده بسیار ارزشمند است، گفت: این وحدت در جامعه اسلامی یک تاکتیک نیست بلکه این وحدت از متن دین برگرفته شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی شب گذشته در همایش گرامیداشت عالمان خدوم سیستان و بلوچستان که در مسجد جامع زاهدان برگزار شد، اظهار داشت: داشتن علم و تقوا خصیصه مشترک همه علما است که هر سه عالم بزرگوار کفعمی، مزاری و عبادی از آن بهرمند بودند.
تولیت آستان قدس رضوی(ع) افزود: تکفیری ها و داعشی ها که در واقع سربازان پیاده استکبار هستند به نیروهای خود که جان انسان‌ها را می گیرند القا کرده‌ اند که با این کشتارها به بهشت می‌روند.
رئیس ادامه داد: نقش عالمان دین پیروی از اولیای خدا است تا از این طریق از افکار و اندیشه مردم مراقبت کنند و اجازه ندهند مرد از مسیر درست منحرف شوند و جهل و نادانی آنها را فرا بگیرد.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه وحدتی که در سیستان و بلوچستان ایجاد شده بسیار ارزشمند است، گفت: این وحدت در جامعه اسلامی یک تاکتیک نیست بلکه این وحدت از متن دین برگرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه علم باید با عمل همراه باشد، خاطر نشان کرد: آیت الله عبادی پدر دو شهید است که این در واقع همان موضوعی است که در روایت‌ها بسیار بر آن تاکید شده است.
رئیسی افزود: خون مطهر شهیدان مزاری و شوشتری برای حفظ وحدت و انسجام نظام اسلامی ریخته شد تا مردم در مقابل تهدیدات و هجوم دشمنلن در امان بمانند.
وی گفت: امنیت امروز کشور مرهون هوشیاری و بصیرت مردم است که البته مسئولان نظامی، امنیتی و قضایی نیز شبانه روز تلاش می کنند تا مردم در آرامش و رفاه باشند.
تولیت آستان قدس رضوی خاطر نشان کرد: امروز مرزهای فکری، فرهنگی، علمی و اقلیمی ما مورد تهدید است و آنچه که علمای دین از آن مراقبت می‌کند، بصیرت مردم است.
وی تصریح کرد: باید یاد و راه علمای جامعه خود را گرامی بداریم و آنها را به عنوان الگو قرار داده و سیره آنها را ادامه دهیم.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه