logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر کل پزشکی قانونی خراسان رضوی خبر داد:

پرونده «موج های خروشان» به پزشکی قانونی رسید

پرونده «موج های خروشان» به پزشکی قانونی رسید
بینالود- مدیر کل پزشکی قانونی خراسان رضوی با توجه به درخواست صورت گرفته از پزشکی قانونی به منظور اینکه همه ابعاد مختلف این ماجرا را به دقت مورد بررسی‌های کارشناسی قرار دهد تصریح کرد: نتیجه و بررسی های کامل پزشکی قانونی تا دو هفته دیگر به طول می انجامد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آریا حجازی مدیر کل پزشکی قانونی خراسان رضوی در گفتگو با طـرقبه‌نیوز، در رابطه با موضوع مسمومیت 35 دانش آموز در مجموعه پارک آبی موج های خروشان طرقبه اظهار کرد: دادستان طرقبه شاندیز به عنوان مدعی العموم به این موضوع پرداخته و بررسی‌های دقیق انجام خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طـرقبه‌نیوز,

 

,

وی افزود: بررسی های مورد نظر هنوز انجام نشده و ادامه دارد و گفتنی است اطلاعات مربوطه در اختیار دادستان طرقبه شاندیز است.

,

 

,

مدیر کل پزشکی قانونی خراسان رضوی در رابطه با مسئولیت های قانونی این پرونده گفت: مسئولیت ها تا زمانی که بررسی پرونده مشخص و ثابت نشود قابل ذکر نیست.

,

 

,

حجازی با توجه به درخواست صورت گرفته از پزشکی قانونی به منظور اینکه همه ابعاد مختلف این ماجرا را به دقت مورد بررسی‌های کارشناسی قرار دهد تصریح کرد: نتیجه و بررسی های کامل پزشکی قانونی تا دو هفته دیگر به طول می انجامد.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه