اعطای 550 میلیارد ریال تسهیلات به چهار محال و بختیاری در قالب طرح رونق تولید

اعطای 550 میلیارد ریال تسهیلات به چهار محال و بختیاری در قالب طرح رونق تولید
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس کمیته جمایت از صنعت کشور گفت: 550 میلیارد ریال تسهیلات در قابل طرح رونق تولید به طرح‌ها و واحدهای تولیدی در چهارمحال و بختیاری اعطا خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر؛ بهروز ریاحی مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس کمیته حمایت از صنعت کشور  اظهار کرد: یک هزار و 600 طرح بالای 50 درصد پیشرفت فیزیکی در دولت تدبیر و امید را راه‌اندازی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,


وی با اشاره به اینکه طی چهار سال گذشته 35 طرح ملی  افتتاح شد تصریح کرد:  یکی از  طرح های ملی که افتتاح شد فولاد سفید دشت در چهارمحال و بختیاری بود.

وی با با بیان اینکه  سقف صادرات طی سال گذشته 54.2 میلیارد دلار و واردات 54.1 میلیارد دلار بود، تصریح کرد: خوشبختانه طی سال گذشته در ایران سقف صادرات از واردات بیشتر بود و تراز تجاری مثبتی حاصل شد .

ریاحی یادآور شد: امسال سقف صادرات کشور 60 میلیارد دلار پیش‌بینی شده است .

وی لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی را  حمایت از صنایع و شرکت‌های تولیدی دانست و گفت:  وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور رفع موانع تولید و ایجاد اشتغال پایدار وارد عمل شده و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی را تشکیل داده که یکی از مؤلفه‌های اصلی در آن فعال کردن واحدهای تولیدی راکد و نیمه تعطیل در کشور است .

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس کمیته حمایت از صنعت کشور خاطرنشان کرد: سرانه اشتغال در تولید باید همواره 239 میلیون تومان باشد .

وی با اشاره به اینکه یک هزار و 600 طرح بالای 50 درصد پیشرفت فیزیکی در دولت تدبیر و امید را راه‌اندازی شد، تصریح کرد: طی چهار سال گذشته 35 طرح ملی نیز افتتاح شد که از این تعداد یک طرح ملی تحت عنوان فولاد سفید دشت در چهارمحال و بختیاری افتتاح گردید .

ریاحی با اشاره به خروجی و محصولات مطلوب کارخانه فولاد سفید دشت در چهارمحال و بختیاری، تصریح کرد: در حال حاضر عملیات اجرایی فولاد چابهار و کردستان نیز در دست اقدام است و تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهند رسید .

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: سال گذشته مقرر شده بود برای اجرای طرح‌های این وزارت 16 هزار میلیارد تومان تسهیلات از طریق بانک‌ها و صنایع کوچک جذب شود که بیش از این مبلغ معادل 24 هزار میلیارد تومان جذب شد .

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته تسهیلات جذب شده از بانک‌ها و صنایع کوچک تنها به واحدهای صنعتی تعلق می‌گرفت، تصریح کرد: امسال علاوه بر واحدهای صنعتی، اصناف و صنایع معدنی نیز از تسهیلات برخوردار خواهند شد .

رئیس کمیته حمایت از صنعت کشور افزود: بانک‌های عامل موظف هستند تسهیلات به واحدهای معرفی شده از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع هر استان، اعطا کنند .

وی افزود: 550 میلیارد ریال تسهیلات در قابل طرح رونق تولید به طرح‌ها و واحدهای تولیدی در چهارمحال و بختیاری اعطا خواهد شد که از این میزان 200 میلیارد ریال از محل بازسازی صنایع و مابقی از طیق پرداخت مستقیم خواهد بود .

ریاحی خاطرنشان کرد: طرح رونق تولید به منظور حمایت از واحدهای کوچک و متوسط تولیدی با پرداخت تسهیلات لازم به صنایع دارای مشکل نقدینگی اجرایی شده است.

انتهای پیام/530ب

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه