عضو هیئت رئیسه شورای پنجم تبریز:

گرایش سیاسی شهردار در معیارهای شورا جایی ندارد/ شهردار تبریز طی 20 روز آینده مشخص می‌‌شود

گرایش سیاسی شهردار در معیارهای شورا جایی ندارد/ شهردار تبریز طی 20 روز آینده مشخص می‌‌شود
محمدزاده با بیان اینکه شورا و شهرداری جای سیاست نیست، گفت: اگر شهرداری سیاسی انتخاب شود که در حوزه مدیریت شهری از توانایی لازم برخوردار نباشد، درآینده با مشکل مواجه می‌‌شویم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محرم محمدزاده در گفت‌‌وگو با  آناج در تشریح علت تاخیر در انتخاب شهردار تبریز، ابراز داشت: کاندیداها چهارشنبه هفت قبل برنامه‌‌هایشان را به شورا ارائه داده‌‌اند و فعلا در حال بررسی معیارهای آنان هستیم تا با شاخص‌‌های شورا تطبیق داده و شهرداری را انتخاب کنیم که جوابگوی نیازهای شهر باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی افزود: یکی از دلایل دیگر تاخیر در انتخاب شهردار عدم اجماع اکثریت بر روی یک گزینه است، ما نمی‌‌خواهیم شهردار با 7، 8 رأی انتخاب شود، چراکه درصورت چنین انتخابی در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد، شهردار انتخابی باید حداقل 11 رأی پشتوانه داشته باشد تا با جدیت امور را پیش ببرد.

,

خزانه‌‌دار شورای پنجم تبریز با بیان اینکه شهردار انتخابی باید با طیف‌‌های حاضر در شورا تعامل داشته باشد و به‌‌دور از تنش به کار خود ادامه دهد، خاطرنشان ساخت: هدف انتخاب شهردار سیاسی نیست و گرایشات سیاسی هم در شاخص‌‌های بیست و هفت‌‌گانه شورا جایی ندارد.

,

وی در پاسخ به این سوال که آیا تکلیف شهرداری تبریز طی روزهای آتی مشخص می‌‌شود، تاکید کرد: ما نیز دوست داریم سریعاً شهردار را انتخاب کنیم چون کارها با سرپرست پیش نمی‌‌رود، لذا فکر می‌‌کنم طی 20 روز آینده شهردار انتخاب شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه