امام جمعه بناب:
راهپیمایی عظیم روز قدس تمام مدعیان حقوق بشر را رسوا می کند
امام جمعه بناب گفت: برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس تمام بی تفاوتهای دنیا را تکان داده و مدعیان حقوق بشر را در روی زمین رسوا میکند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از انعکاس بناب، حجت الاسلام مصطفی باقری بنابی ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه شهرستان بناب با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی و کشتار کودکان و زنان غیرنظامی غزه، گفت: روز قدس روز اسلام و روز انقلاب اسلامی است و امروز فلسطین، لبنان و غزه جبهه ما و جزء خاکریزهای ما به شمار میآیند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, انعکاس بناب,,
امام جمعه بناب با بیان اینکه حضور پرشور مردم کشورمان در راهپیمایی روز جهانی قدس پیام های بسیاری برای دنیا داشت، افزود: قتل عام کودکان توسط رژیم غاصب اسرائیل جز بیداری بیشتر ملتها و تنفر امتها چیز دیگری عاید آنها نخواهد کرد.
,,
وی افزود: اسرائیل به نمایندگی از دشمنان مسلمانان عنصر شرارت بوده در حالی که حضرت امام(ره) این توطئه ها و شرارت های به پا شده توسط اسرائیل را پیش بینی کرده بود و به حق گفته بود که اسرائیل باید نابود شود.
,,
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بناب با بیان اینکه نباید در این صحنه تماشاچی باشیم، گفت: اگر به جنایات اسرائیل بی تفاوت باشیم در آینده ای نه چندان دور زمین گیر خواهیم شد.
,,
وی راه چاره این توطئه ها را مقاومت و دفاع دانست و گفت: راه چاره این است که باید گوش به فرمان ولایت و رهبری باشیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه