نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌‌شرقی؛

آینده سازان این مملکت در مساجد به روشنگری رسیده‌‌اند/ باید فرزندان‌‌‌‍‌مان آگاهی سیاسی داشته باشند

آینده سازان این مملکت در مساجد به روشنگری رسیده‌‌اند/ باید فرزندان‌‌‌‍‌مان آگاهی سیاسی داشته باشند
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز گفت: مساجد پایگاه اصلی برای افزایش آگاهی و تربیت مردم است و ضرورت دارد این پایگاه های فرهنگی بیشتر شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، حجت الاسلام سید محمد علی آل هاشم در مراسم کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی مسجد اعظم حضرت رقیه (س) شهرک باغمیشه تبریز که با مشارکت شهرداری احداث می‌‌شود با اشاره به نقش اساسی مساجد در بصیرت افزایی فرزندان انقلاب افزود: آینده سازان این مملکت در مساجد به روشنگری رسیده‌‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی متذکر شد: همواره در سیر زمانی تاریخ سیاسی ایران، مساجد در نقش پایگاه‌‌های اصلی جهت رشد فکری مردم انقلابی ظاهر شدند و به واسطه همین آموزش‌‌هاست که در صحنه‌‌‌های حساس فرزندان انقلاب به صحنه آمدند و از کیان و آرمان‌‌های انقلاب دفاع کردند.

,

آل هاشم ادامه داد: اگر فرزندانمان آگاهی های لازم نسبت به مسائل سیاسی نداشته باشند در زمان‌‌‌های سخت عملکرد درستی نخواهند داشت و در نهایت همه چیز به نفع دشمنان انقلاب و اسلام تمام خواهد شد.

,

وی اضافه کرد: شهدای مدافع حرم و هشت سال دفاع مقدس نمونه بارز جوانان غیرتنمندی هستند که در مساجد به روشنگری رسیده‌‌‌اند و توانستند با شهادت خودشان فرهنگ ایثار را به جهانیان آموزش دهند.

,

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه محبوب تبریز بر مشارکت شهروندان در احداث مساجد تاکید کرد و گفت: در این راه تمامی مسئولین نیز در کنار مردم باشند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه