در مراسم جشن دهه ولایت شهر نی ریز مطرح شد؛
شورای شهر و شهردار با رسیدگی به مناطق محروم عدالت را برقرار کنند / عید غدیر با عظمت ترین عید از ازل تا ابد
امام جمعه موقت شهر نی ریز در مراسم جشن دهه ولایت شهر نی ریز گفت: عید غدیر با عظمت ترین عید از ازل تا ابد می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز؛ با حضور حجت الاسلام سیدجواد فقیه امام جمعه موقت و مردم ولایتمدار شهر نی ریز مراسم جشنی به مناسبت دهه ولایت در مسجد النبى (ص) شهر نی ریز برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض نی ریز؛,حجت الاسلام سیدجواد فقیه در این مراسم گفت: حضرت محمد (ص) در معراج بالاترین مرتبه ای که انسان می تواند به خدا برسد، امیرالمونین علی (ع) را محبوب ترین مخلوق خدا یافته است.
,وی به نقل از روایات گفت: اباعبدالله میفرماید اگر صد پسر هم داشتم اسم آنها را علی میگذاشتم.
,امام جمعه موقت نی ریز خاطر نشان شد: اگر کشور ما برقرار است و امنیت دارد به برکت امیرالمونین است.
,وی افزود: عید غدیر بهترین و با عظمت ترین عید بشر از ازل تا ابد است و حواسمان باشد و غیرت به خرج دهیم و با تربیت صحیح، فرزندانمان را به درب خانه اهل بیت و امیرالمونین هدایت کنیم.
,حجت الاسلام سیدجواد فقیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخاب مسعود لایقمند به عنوان رئیس شورای شهر نی ریز خاطر نشان شد: از شورای شهر و شهردار منتخب انتظار داریم که به مناطق محروم عادلانه رسیدگی کنند.
,وی افزود: شورای شهر جدید باید توانمندی های خود را نشان دهد.
,امام جمعه موقت در ادامه اظهار داشت: از اول انقلاب تا کنون به مناطق محروم شهر نی ریز خیانت شده است و مسوولان باید در این خصوص در پیشگاه خداوند جوابگو باشند.
,وی در پایان با اشاره به اینکه با کسی و مسوولی تعارف نداریم عنوان داشت: شورای شهر جدید عدالت را برقرار کند و شورای شهر و شهردار با رسیدگی به مناطق محروم شایستگی و لیاقت خود را نشان دهند.
,شایان ذکر است: این جشن همزمان با اختتامیه فعالیت های کانون فرهنگی هنری مسجد النبی (ص) همراه بوده است.
,,
.jpg)
, ,
.jpg)
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه