logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

علت تعطیلی مغازه های چهارراه ولیعصر

علت تعطیلی مغازه های چهارراه ولیعصر
احمدی یکی از کسبه‌ای که در صنف فروش کفش فعالیت می کند گفت: هر روز در این خیابان قدیمی تهران شاهد درگیری فیزیکی بین مغازه‌داران و دستفروش‌ها هستیم. اینجا محل جنگ شده و روزی نیست که موتور کلانتری برای ثبت شکایت اینجا نباشد. از طرف دیگر بین دستفروش‌ها نیز بر سر جا درگیری وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایلنا، عصر دیروز کسبه محدوده سه راه جمهوری و چهار راه ولیعصر در اعتراض به حضور دستفروشان، مغازه و پاساژ های خود را بستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


امینی یکی از کسبه خیابان ولیعصر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص علت این تعطیلی گفت: ما بارها به تعزیرات و شهرداری در خصوص حضور دستفروشان جلوی مغازه‌ها به صورت کتبی و حضوری اخطار دادیم اما متاسفانه به حرف‌های ما اهمیتی داده نشد.

وی ادامه داد: آخرین بار شهرداری تهران اعلام کرد که ما توانایی و اجازه برخورد با دستفروشان را نداریم. این درحالی است که هر ساله مالیات و اجاره و سایر هزینه های ما افزایش پیدا می کند در صورتی که دست‌فروشان علاوه بر سد معبر به دلیل اینکه هزینه های ما را ندارند زیر قیمت، کالای خود را عرضه می کنند و اندک مشتری باقیمانده را از ما می‌گیرند.

احمدی یکی از کسبه‌ای که در صنف فروش کفش فعالیت می کند گفت: هر روز در این خیابان قدیمی تهران شاهد درگیری فیزیکی بین مغازه‌داران و دستفروش‌ها هستیم. اینجا محل جنگ شده و روزی نیست که موتور کلانتری برای ثبت شکایت اینجا نباشد. از طرف دیگر بین دستفروش‌ها نیز بر سر جا درگیری وجود دارد.

وی ادامه داد: متاسفانه رفتار و گفتار همراه با کلملت رکیک دستفروشان به گونه‌ای است که کمتر خانواده‌ای حاضر است در خیابان توقف کند و از مغازه خریداری کند به همین سبب فروش ما به حداقل رسیده است.

رضا یکی دیگر از مغازه داران که در کار فروش پوشاک است گفت: از بس که درگیری بین مغازه داران و دستفروش برای جلوگیری از بساط در مقابل مغازه افزایش پیدا کرده که ما تصمیم گرفتیم خودمان به صورت صوری جلوی مغازه بساط کنیم تا آنها نیایند.

وی ادامه داد: هیچ امیدی به سرو سامان دادن این وضعیت وجود ندارد و متاسفانه هر روز چهره این خیابان زشت‌تر می‌شود.

گویا بنا بر توافق صورت گرفته بین دستفروشان و ماموران شهرداری، دستفروشان از ساعت 7 عصر به بعد مجاز به فعالیت در این خیابان هستند. این درحالی است که کسبه این خیابان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشتند که اگر خواسته‌های آنها محقق نشود و این وضعیت سر و سمان نگیرد دوباره مغازه‌های خود را تعطیل خواهند کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه