فرمانده انتظامی قصرقند خبر داد
فروش غیرقانونی زمینی در قصرقند/ کلاهبردار ۵۰۰ میلیونی دستگیری شد
فرمانده انتظامی شهرستان قصرقند از دستگیری فردی که با فروش غیرقانونی زمین 500 میلیون ریال کلاه برداری کرده بود خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حمید نوری در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، با اشاره به دستگیری عامل کلاهبردار ۵۰۰ میلیونی قصرقند، اظهار داشت: در پی مراجعه حضور فردی به پلیس آگاهی این شهرستان و تنظیم شکایتی مبنی بر فروش غیرقانونی زمینی به متراژ 1200 متر، مراتب جهت بررسی و پیگیری سریع موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی قصرقند قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاپایا,وی افزود: ماموران پس از بررسی صحت و سقم موضوع با هماهنگی قضائی به محل مورد نظر مراجعه و ضمن شناسایی متهم، وی را به جرم کلاهبرداری و فروش غیرقانونی زمین به مبلغ 500میلیون ریال دستگیر کردند.
,فرمانده انتظامی شهرستان قصرقند با بیان اینکه متهم جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد، خاطرنشان کرد: شهروندان باید در خرید و فروش و انجام معاملات ملکی خود نهایت دقت را داشته باشند تا افراد کلاهبردار با استفاده از بیاطلاعی مردم نسبت به حقوق آنها نتوانند تعدی نکنند.
,
نوری در پایان با اشاره به اینکه همکاری و مشارکت مردم با نیروی انتظامی در ارتقای امنیت اجتماعی امری ضروری است، تصریح کرد: از عموم شهروندان درخواست می شود تا هرگونه حرکت و اقدام مشکوک را با سامانه فوریت های پلیس 110 به پلیس اطلاع رسانی کنند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه