دبیر ستاد هماهنگی اربعین خراسان رضوی خبر داد:
پیش بینی حضور 200 هزار نفر از خراسان رضوی در اربعین حسینی/ اجازه خروج از کشور با کارت ملی داده نمی شود
دبیر ستاد هماهنگی اربعین خراسان رضوی گفت: سال گذشته 155 هزار نفر از خراسان رضوی در اربعین حسینی شرکت کردند و پیش بینی می شود امسال این تعداد به بیش از 200 هزار نفر برسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی فروزان، دبیر ستاد هماهنگی اربعین خراسان رضوی در گفتوگو با صبح توس، از شروع ثبت نام زائران اربعین حسینی(ع) از ابتدای شهریورماه تا روز اربعین خبر داد و اظهار داشت: تا کنون هزار و 100 نفر در سامانه سماح در قالب گروه های خانوادگی و یا گروهای چند نفره سماح ثبت نام کردهاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس, .,وی تصریح کرد: کار صدور ویزا از 20 شهریور ماه شروع می شود و نیازی به مراجعه افراد به سفارت عراق نیست و میتوانند با مراجعه به شرکت «شمسا» واقع در مقابل سفارت عراق در مشهد مراجعه کنند.
,مدیرکل هماهنگی امور رفاهی زائران استانداری خراسان رضوی با تأکید بر اینکه سامانه سماح در هر یک از شهرستان ها فردی را به عنوان نماینده معرفی کرده که افراد باید به او مراجعه کنند، گفت: برای صدور گذرنامه دو قطعه عکس، پرداخت مبلغ ۴۰ دلار برای صدور ویزا، ۱۸ هزار و ۸۰۰ تومان برای بیمه و 15 هزار تومان عوارض لازم است.
, .,فروزان ادامه داد: سال گذشته 155 هزار نفر از خراسان رضوی در اربعین حسینی شرکت کردند و پیش بینی می شود امسال این تعداد به بیش از 200 هزار نفر برسد.
,وی با بیان اینکه مرز مهران و شلمچه برای خروج زائران خراسان رضوی در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: امکان صدور ویزا در مرز مهران وجود دارد اما توصیه می شود به دلیل حجم بالای مراجعه کننده ویزا را از شهر مشهد بگیرند تا با مشکل مواجه نشوند.
,دبیر ستاد هماهنگی اربعین خراسان رضوی یادآور شد:با توجه به حضور حدود سه میلیون زائر از ایران و تقسیم سهمیه خدمت رسانی به زائران ایرانی بین ۲۸ استان، تأمین محل اسکان و تغذیه ۶۰ هزار زائر ایرانی در اربعین توسط ستاد اربعین کشور پیشبینی شده است.
, .,فروزان با تأکید بر اینکه خروج از کشور منوط بر داشتن پاسپورت و ویزای عراق است، ابراز داشت: امسال نیز همانند سال گذشته به هیچ عنوان اجازه خروج از کشور با کارت ملی داده نمی شود لذا افراد به امید خروج از کشور با کارت ملی به مرزهای مهران و شلمچه مراجعه نکنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه