در دیدار فرمانده سپاه ملکان با اعضای شورای شهر مطرح شد:
از جناح بندی بپرهیزید و فرصت خدمت به مردم را قدر بدانید/شهردار جدید تا ۱۵ روز آینده انتخاب می شود
فرمانده سپاه ملکان در دیدار با اعضای جدید شورای شهر ملکان گفت : تعهد، اطمینان، همدلی و پرهیز از جناحبندی ها در بین اعضای شورای شهر یکی از مهمترین عوامل موفقیت در شورای شهر می باشد و شهردار منتخب نیز بایستی بتواند نیازهای مردم و شهر را شناسایی و درک کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیار ملکان، بعداز ظهر روز یکشنبه فرمانده سپاه پاسداران شهرستان ملکان به همراه جمعی دیگر از مسئولین سپاه ملکان با حضور در دفتر شورای اسلامی شهر با اعضای جدید شورای اسلامی دیدار کرده و به گفتگو پرداخت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار ملکان, دیار ملکان, دیار ملکان,سرهنگ پاسدار صالح رحمتی ضمن تبریک به اعضای شورای جدید با اشاره به جایگاه و نقش شوراها در تسهیل روند امور شهری گفت : شما منتخبین مردم بر اساس رای و اعتماد مردم منتخب شده اید و این ۴ سال برای شما عزیزان یک توفیق الهی محسوب می شود، و از آنجا که مقام معظم رهبری می فرمایند : بهترین راه مبارزه با آمریکا خدمت به مردم است و هیچ چیزی مهم تر از خدمت به مردم و بازکردن گره مشکلات آنان نمی باشد، هم اکنون مسیر جهاد و خدمتگذاری برای شما مفتوح می باشد .
,وی با اشاره به ماموریت و ارتباط تنگاتنک سپاه و بسیج در متن مردم و افکار عمومی اظهار داشت : سپاه شهرستان ملکان به عنوان یکی از نهادهای پر مخاطب و تاثیرگذار که با بدنه مردم در ارتباط کامل و تنگاتنگ بوده و می تواند خواسته ها و نیازهای شهروندان را به مسئولین و مدیران زحمت کش شهرستان منتقل سازد.
,وی یادآور شد : تعهد، اطمینان، همدلی و پرهیز از جناحبندی ها در بین اعضای شورای شهر یکی از مهمترین عوامل موفقیت در شورای شهر می باشد و شهردار منتخب نیز بایستی بتواند نیازهای مردم و شهر را شناسایی و درک کند و البته تعهد و تخصص یکی از شروط مهم این انتخاب می تواند باشد.
,رئیس شورای شهر ملکان : تا ۱۵ روز آینده شهردار جدید را انتخاب و به مردم معرفی می کنیم
, رئیس شورای شهر ملکان : تا ۱۵ روز آینده شهردار جدید را انتخاب و به مردم معرفی می کنیم, رئیس شورای شهر ملکان : تا ۱۵ روز آینده شهردار جدید را انتخاب و به مردم معرفی می کنیم,در ادامه ابراهیم رزقی رئیس شورای شهر ملکان ضمن گرامیداشت دهه امامت و ولایت با اشاره به آغاز به کار شورای پنجم اظهار داشت : طبق جلسات و نشست های برگزار شده تلاش شورا بر آن است تا حدود ۱۵ روز آینده شهردار جدید را انتخاب و به مردم معرفی نماید.
,وی عنوان کرد : رزومه افراد مدنظر برای تصدی پست شهرداری ملکان از امروز مورد بررسی قرار می گیرد تا بتوان فردی را که ملاک های مد نظر شورا را داشته و شهرداری مردمی ، کاردان و مثمر ثمر برای شهر باشد را انتخاب کنیم.
,




,
,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه