امام جمعه کوثر در واکنش به تبرئه مدیران نجومی بگیر؛
نجومی بگیران حق مدیریت ندارند/قوه قضاییه مقتدرانه ورود کند
امام جمعه کوثر گفت: موضوع مدیران نجومی بگیر پیشتر مطرح شده است و طبق فرمایشات رهبر انقلاب آنان خائن به ملت و بیت المال بوده و هیچگاه حق مدیریت نخواهند داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوثرخبر، حجت الاسلام والمسلمین بیگی با بیان این مطلب اظهار کرد: اینکه موضوع تبرئه مدیران نجومی بگیر مطرح می شود باید عنوان کرد که پرونده آن دسته از دارندگان فیش های حقوقی کثیف بسته شده است و طبق فرمایشات رهبری آنها خائن به ملت و بیت المال هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوثرخبر,وی با بیان اینکه نباید اجازه داد با تبرئه این مدیران نجومی بگیر فرصت خیانت دوباره به آنها داده شود گفت: همانطور که پیشتر هم مطرح شده مدیران نجومی بگیر که علنی حق و حقوق مردم را در دستگاه های امر ضایع کرده و به بیت المال خیانت کرده اند خائن به ملت و بیت المال بوده و هیچگاه حق مدیریت نخواهند داشت.
,امام جمعه کوثر افزود: دولت می بایست نه تنها از تبرئه اینگونه افراد جلوگیری کند بلکه هم اکنون مفسدان اقتصادی و دیگر خائنین به بیت المال و مردم را در حوزه های متعدد شناسایی کرده و در جهت برخورد با آنها قوه قضاییه را در راس امور قرار دهد.
,رئیس شورای فرهنگی عمومی شهرستان کوثر با اشاره به اینکه حتی طرح سوال "تبرئه نجومیبگیران در جامعه اسلامی و عدالت محور تخلف محض" است، اضافه کرد: قبلاً قوه قضاییه در این خصوص می بایست بصیرانه، مجدانه و انقلابی وارد عمل می شد و هم اکنون نیز چنین انتظاری از این نیروی انقلابی که عدالت محوری را در جامعه احیا کرده است، می رود.
,حجت الاسلام والمسلمین بیگی افزود: قرار نیست که دولت مسئولان و مدیران نجومی بگیر یا متخلف در حوزه های فرهنگی و اقتصادی را به قوه قضاییه معرفی کند، بلکه این قوه می بایست در راستای تحقق اهداف اسلامی و انقلابی و همچنین احیای حقوق ضایع شده مردم و بیت المال اقدامات شایسته ای را در برخورد با خائنین و مفسدان اقتصادی انجام دهد.
,پدر معنوی شهرستان کوثر در پایان خاطر نشان کرد: آتش به اختیار مد نظر رهبری که مردم نیز پرچم دار این اصل هستند، هم اکنون در همه حوزه های فرهنگی، اقتصادی و ... کاربرد داشته و هر آنکه در این حوزه ها کم کاری و کسور کند آتش به اختیار رهبری شامل حال او نیز خواهد بود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه