logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه خرم دره :

سکوت در برابر نسل کشی میانمار جایز نیست

سکوت در برابر نسل کشی میانمار جایز نیست
امام جمعه خرم دره گفت: دولت‌ها، ملت‌ها و سازمان‌های بین المللی با فشارهای بین‌المللی باید این جنایات را هر چه سریع تر متوقف کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سید علی حسینی  در گفت و گو با نبض سحر،  ضمن محکوم کردن کشتار مسلمانان در میانمار اظهار داشت: پیامبر(ص) فرمودند: اگر مظلومی(مظلوم یعنی کسی که تحت ظلم قرار گرفته چه مسلمان   و چه مسیحی و چه یهودی و چه سنی و چه شیعه و ...) فریاد برآورد که ای مسلمانان کمکم کنید و مسلمانی صدای او را بشنود و به کمک او نرود، او مسلمان نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض سحر، , پیامبر(ص) فرمودند: اگر مظلومی(مظلوم یعنی کسی که تحت ظلم قرار گرفته چه مسلمان   و چه مسیحی و چه یهودی و چه سنی و چه شیعه و ...) فریاد برآورد که ای مسلمانان کمکم کنید و مسلمانی صدای او را بشنود و به کمک او نرود، او مسلمان نیست., پیامبر(ص) فرمودند: اگر مظلومی(مظلوم یعنی کسی که تحت ظلم قرار گرفته چه مسلمان   و چه مسیحی و چه یهودی و چه سنی و چه شیعه و ...) فریاد برآورد که ای مسلمانان کمکم کنید و مسلمانی صدای او را بشنود و به کمک او نرود، او مسلمان نیست., پیامبر(ص) فرمودند: اگر مظلومی(مظلوم یعنی کسی که تحت ظلم قرار گرفته چه مسلمان   و چه مسیحی و چه یهودی و چه سنی و چه شیعه و ...) فریاد برآورد که ای مسلمانان کمکم کنید و مسلمانی صدای او را بشنود و به کمک او نرود، او مسلمان نیست.,

وی با اشاره به اینکه وقتی امروز فریاد تظلم خواهی مسلمانان میانمار در جهان پخش شده است باید مسلمانان عکس العمل نشان بدهند و برای آنان فکری اساسی و راه حل عملی انجام بدهند و دولت جمهوری اسلامی هم باید در این خصوص تصمیم و رایزنی های خوبی برای رسیدگی به وضعیت مسلمانان میانمار داشته باشند.

,

 

,

امام جمعه خرم دره گفت: امروز در میانمار شاهد نسل کشی مسلمان توسط بودائیان هستیم، امروز وظیفه مسلمان جهان دفاع از مظلومان است و کشورهای منطقه ها هم باید به این قتل عام ها واکنش نشان دهند.

,

وی با اشاره به اینکه پشت‌صحنه این  جنایات رژیم صهیونیستی است گفت:  امروز باید دولت‌ها، ملت‌ها و سازمان‌های بین المللی با فشارهای بین‌المللی باید این جنایات انجام شده در میانمار  را هر چه سریع تر متوقف کنند.

,

 

,

حسینی گفت:امروز وظیفه تمام مسلمانان جهان کمک به مظلوم است و همه مسلمانان باید در برابر این همه  جنایات و نسل کشی ها در جهان واکنش نشان بدهند و از حق مظلوم دفاع کنند.

,

 

,

, ,

لازم به ذکر است در روزهای اخیر ده ها هزار تن از مسلمانان اقلیت روهینگیایی برای فرار از خشونت ها، با قایق و پای پیاده از مرز میانمار عبور کرده و وارد بنگلادش شده اند.

,

دولت میانمار اعلام کرده که بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ خانه در شمال غرب این کشور و در استان راخین در یک هفته تنش در این استان، در آتش سوخته است.

,

وضعیت جمعیت حدود یک میلیون و یکصد هزار نفری مسلمانان روهینگیایی و نحوه برخورد با آنها، بزرگ ترین چالش 'آنگ سان سوچی' رهبر ملی میانمار است که برخی ها از او به دلیل سکوت برابر نارضایتی‌ های این جامعه اقلیت انتقاد می‌کنند.

,

 

,

 

,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه