قهرمان مازندرانی هاپکیدو جهان:

برای ایران مدال جهانی آوردم اما کشور آلمان به من هدیه داد/داستان هدیه‌ای با عکس امام خمینی به آلمانی‌ها +فیلم

برای ایران مدال جهانی آوردم اما کشور آلمان به من هدیه داد/داستان هدیه‌ای با عکس امام خمینی به آلمانی‌ها +فیلم
نخبه ورزشی مازندران با تیم چندرسانه‌ای بلاغ به گفت‌وگو نشسته که دیدن این کلیپ جذاب خالی از لطف نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، علی نادری متولد 26 بهمن 1369 اکنون در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان مشغول به تحصیل است.

ورزش رزمی را از هفت سالگی با کونگ‌فو آغاز کرده است. می‌گوید دیدن فیلم‌های بروسلی او را به سمت ورزش‌های رزمی کشانده است. دستی در انواع رشته‌های رزمی دارد و همیشه خندان است.

از مسؤولان ورزشی ایران گله‌مند است و معتقد است با آنکه برای ایران مدال آورده ولی در آلمان استقبال گرم‌تری از او داشته‌اند.

گفت‌وگوی جذاب این نخبه ورزشی مازندران با تیم چندرسانه‌ای بلاغ را در ادامه ببینید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه