مدیر کل اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان :
استان کرمان رتبه اول پروانه احداث ساختمان در کشور را دارد/ بیشترین تعداد تعاونی ها در شهرستان کرمان است
مدیر کل اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان گفت : استان کرمان رتبه اول در پروانه احداث ساختمان را در کشور دارد و در هفته تعاون نیز 45 طرح با سرمایه 975 میلیارد ریال و2هزار و 739 فرصت شغلی در استان کرمان افتتاح شده اند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان ؛ رضا اسماعیلی مدیر کل اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان صبح امروز در نشست خبری به مناسبت هفته تعاون در جمع خبرنگاران اظهار داشت :بیش از 5 هزار و 400 تعاونی فعال در استان کرمان وجود دارد که این تعاونی ها بیش از 1میلیون عضو دارند و حدود 55 هزار فرصت شغلی در تعاونی ها ایجاد شده است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان,وی با اشاره به این که استان کرمان با بیش از 5 هزار و 400 تعاونی در رتبه پنجم کشوری قرار دارد ، گفت : بیشترین تعداد تعاونی ها در شهرستان کرمان قرار دارد .
,مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان خاطر نشان کرد : 736 تعاونی بانوان در سطح استان مشغول به فعالیت هستند که 7 هزار و 112 فرصت شغلی برای 6 هزار و 200 نفر ایجاده کرده اند .
,اسماعیلی افزود : در سال 95 نزدیک به 198 تعاونی تشکیل شده است که حدود 4 میلیارد و 700 میلیون تومان سرمایه در این شرکت ها به ثبت رسیده است .
,وی با بیان این که شهرستان شهربابک با 44 تعاونی بیشترین تعاونی ها را در سال گذشته به خود اختصاص داده است ، عنوان کرد : اکنون 6 تعاونی فراگیر ملی در استان کرمان وجود دارد .
,مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان ادامه داد : رویکر وزارت تعاونی ها تغییر کرده است و بیشتر به دنبال تعاونی هایی است که بیشترین افراد را جذب کنند .
,اسماعیلی تشریح کرد : در سال 95 حدود 1هزار و 200 واحد مسکونی مهر تحویل داده شده است و امسال هم تا کنون 700واحد به اعضای تعاونی ها تحویل داده ایم .
,وی بیان کرد : استان کرمان رتبه اول در پروانه احداث ساختمان را در کشور دارد و در هفته تعاون نیز 45 طرح با سرمایه 975 میلیارد ریال و2هزار و 739 فرصت شغلی در استان کرمان افتتاح شده اند .
,مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با اشاره به واگذاری کارهای بخش تعاون به اتاق تعاون توضیح داد : اتاق تعاون نماد تعاون گران هستند و توسعه تعاونی فقط با مشارکت مردم ایجاد می شود .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه