logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه چهارمحال و بختیاری خبرداد:

تولید مستند جنایات داعش توسط هنرمندان چهارمحال و بختیاری

تولید مستند جنایات داعش توسط هنرمندان چهارمحال و بختیاری
مسئول معاونت فرهنگی و اجتماعی سپاه قمربنی‌هاشم چهارمحال و بختیاری از ساخت فیلم، مستند با موضوع حمله داعش به شهرکرد همزمان با هفته دفاع مقدس خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  عباس اسلامی معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه چهارمحال و بختیاری در گفت وگوبا جهانبین نیوز از ساخت فیلم، مستند با موضوع حمله داعش به شهرکرد خبر داد و اظهار کرد: این مستند به‌مناسبت هفته دفاع مقدس در نمایشگاه مصلی بزرگ امام خمینی شهرکرد برپا و برای عموم مردم به نمایش گذاشته می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,



اسلامی افزود: این مستند همزمان بااکران در نمایشگاه دفاع مقدس در شبکه جهانبین و رسانه های ملی نیز پخش خواهد شد.

وی با بیان اینکه این مستند کار مشترک معاونت فرهنگی سپاه حضرت قمر بنی هاشم علیه السلام ومرکز هنرهای رقومی بسیج است، افزود: این مستند که توسط هنرمندان چهارمحالی در شهرکرد تولید می شود روایت گر حملات وحشیانه داعش و جنایات تروریستی آنان است که به جانفشانی ها و فداکاری های مدافعان حرم ختم می شود.

مسئول معاونت فرهنگی و اجتماعی سپاه قمربنی‌هاشم چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این مستند دارای ۱۰ سکانس است، اضافه کرد: در این مستند حدود ۱۵۰ بازیگر و عوامل پشت‌صحنه در حال فعالیت هستند و پش‌بینی می‌شود فیلم‌برداری این مستند پس از شش روز به پایان برسد.


وی به صحبت های مقام معظم رهبری اشاره و گفت: در این مستند سعی شده است کلام امام خامنه ای "اگر در عراق و سوریه نجنگیم درهمدان و کرمانشاه باید بجنگیم" به تصویر کشیده شود.

اسلامی به تلاش دوماهه برای طراحی و فراهم آوردن مقدمات این مستند اشاره و ادامه داد: این مستند به کارگردانی سعید کامکار، نویسندگی عرفان صفرپور و تهیه‌کنندگی معاونت فرهنگی سپاه قمربنی‌هاشم چهارمحال و بختیای ساخته می‌شود.

انتهای پیام/
,
,

,
, ,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
, ,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه