امروز انجام شد؛

افتتاحیه نخستین اردوی آموزشی - تشکیلاتی حیات طیبه در دانشگاه آزاد فیروزکوه

افتتاحیه نخستین اردوی آموزشی - تشکیلاتی حیات طیبه در دانشگاه آزاد فیروزکوه
آیین افتتاحیه نخستین اردوی آموزشی _ تشکیلاتی حیات طیبه با حضور مسئولان در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از پایگاه خبری دیمه نیوز، مراسم افتتاحیه نخستین اردوی آموزشی _ تشکیلاتی حیات طیبه با حضور مدیران و مسئولان دانشگاه آزاد در تالار شهید آوینی دانشگاه آزاد واحد فیروزکوه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری دیمه نیوز,

محمد قربانی، سرپرست اداره تشکل‌های سیاسی _ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه طی سخنانی در این مراسم با اشاره به اهداف برگزاری این اردو اظهار داشت: اردوی حیات طیبه در زمینه های جریان شناسی سیاسی، اندیشه سیاسی و معرفت شناسی سیاسی برگزار خواهد شد.

,

وی گفت: دوره های مهارت آموزی پیش بینی شده است و هم چنین برخی مناظرات و گفت وگوها میان دانشجویان تدارک دیده‌ایم تا با نظرات و دیدگاه‌های گوناگون با یکدیگر به بحث و تعامل بپردازند.

,

 

,

* تشکل‌ها در دانشگاه‌ها نقش بسزایی را در تعالی روحی و اخلاقی دانشجویان دارند

, * تشکل‌ها در دانشگاه‌ها نقش بسزایی را در تعالی روحی و اخلاقی دانشجویان دارند, * تشکل‌ها در دانشگاه‌ها نقش بسزایی را در تعالی روحی و اخلاقی دانشجویان دارند,

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه با تاکید بر این که کار تشکیلاتی دانشگاه‌ها همواره حرف اول را می‌زند، گفت: نخستین تشکل داشجویی کشور در سال ۱۳۲۲ در دانشگاه تهران با عنوان انجمن اسلامی شروع به فعالیت کرد و به گواه امام خمینی (ره) ایجاد و فعالیت این تشکل اولین پایه‌های حرکات انقلابی را در سال‌های بعد پایه‌ریزی کرد.

,

وی گفت: تشکل ها در دانشگاه ها نقش بسزایی را در تعالی روحی و اخلاقی دانشجویان دارند و این نقش بعد ها با ورود دانشجویان به عرصه های اجتماعی بسیار پر رنگ تر خواهد بود، این ادعای غلطی است که بگوییم انقلاب فرهنگی مورد تایید امام نبوده در حالی که خود امام پایه های انقلاب فرهنگی را بنیان نهادند.

,

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در پایان تصریح کرد: بصیرت و عمق بینش سیاسی و معرفتی افراد حاضر در تشکل‌های سیاسی و دانشجویی بالا است و قطعاً این اردوها عامل ایجاد تعامل فکری و عقیدتی بین دانشجویان واحدهای مختلف است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه