مدیر کمیته امداد هشترود خبر داد؛
برگزاری جشن عاطفه ها در ۲ مرحله/۳۲۰ دانش آموز و دانشجوی تحت پوشش نیازمند مساعدتهای خیّرین هستند
مسلم رضائی گفت: هم اکنون تعداد۳۲۰ دانش آموز و دانشجو زیرپوشش این نهاد مقدس حمایت می شوند این دانش آموزان در آستانه باز گشایی مداراس نیازمضاعف به مساعدت دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسلم رضایی مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان هشترود در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود با بیان اینکه امسال جشن عاطفه ها در ۲ مرحله برگزار خواهد شد، گفت: همزمان با سراسر کشور مرحله نخست این جشن ۲۳ شهریور ماه در شهرستان هشترود نیز اجرا می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود,,
,
وی اظهار داشت: امسال نیز پایگاههای ثابت و سیار برای جمع آوری کمکهای مردمی اعم از نقدی وغیر نقدی در نظر گرفته شده است.
,,
,
مسلم رضایی با اشاره به اینکه مرحله دوم این این طرح ۱۹ مهر ماه برگزار خواهد شد، تصریح کرد: این جشن با مشارکت صداوسیما ، آموزش و پرورش، سازمان دانش آموزی و مردم خیر و نوعدوست برگزار خواهد شد.
,,
,
وی یاد آور شد: هم اکنون تعداد۳۲۰ دانش آموز و دانشجو زیرپوشش این نهاد مقدس حمایت می شوند این دانش آموزان در آستانه باز گشایی مداراس نیازمضاعف به مساعدت دارند.
,,
,
رضائی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این جشن با شکوه توسعه فرهنگ انفاق، نوعدوستی، تقویت مشارکت اجتماعی وکمک به دانش آموزان نیازمند (جهت تامین ملزومات تحصیلی آنها) می باشد.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه