logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مرگ دست جمعی میگوها در چابهار/ شایعه شیوع بیماری لکه سفید صحت ندارد

مرگ دست جمعی میگوها در چابهار/ شایعه شیوع بیماری لکه سفید صحت ندارد
همزمان با انتشار تصاویری از مرگ دست جمعی میگوها در چابهار شایعاتی مبنی بر انتشار بیماری لکه سفید در مزارع میگو منتشر شد که در پی آن مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان این اخبار را تکذیب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از  عصرهامون، سیستان و بلوچستان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان میگو در کشور است و با اقدامات مناسب اداره کل شیلات و همچنین دامپزشکی سیستان و بلوچستان مرگ و میر میگوها بر اثر بیماری لکه سفید در سه سال اخیر به شدت کاهش یافته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

اخیرا برخی از شبکه های اجتماعی با انتشار تصاویری از مرگ دست جمعی میگوها در چابهار از شیوع بیماری لکه سفید خبر داده اند که هدایت الله میرمرادزهی رئیس شیلات سیستان و بلوچستان ضمن تکذیب این خبر به عصرهامون گفت: مرگ دست جمعی میگوها در مزارع پرورش میگو بر اثر بیماری لکه سفید صحت ندارد و تلف شدن آنها به دلیل کمبود اکسیژن بوده است.
این مسئول، مرجع اعلام بیماری لکه سفید را دامپزشکی سیستان و بلوچستان دانست و ادامه داد: اداره کل دامپزشکی استان نیز وجود بیماری لکه سفید را تکذیب کرده است، البته با افرادی که این شایعه را منتشر کرده اند از طریق مراجع قانونی برخورد خواهد شد.
میرمرادزهی میزان تولید میگوی امسال استان را 1020 تن عنوان کرد و افزود: با توجه به تولید 570 تنی میگو در سال گذشته تولید میگو در سال 96 رشدی نزدیک به دو برابر داشته است.

,
,
,

,
, ,

رئیس شیلات استان در ادامه گفت: بسیاری از میگوی تولیدی سیستان و بلوچستان به کشورهای مختلف دنیا صادر می شوند که از این حیث نیز در جایگاه مناسبی قرار داریم.
در تماسی که  خبرنگار اجتماعی عصرهامون با مهدی حسینی مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان داشت، وی با بیان اینکه در 3 سال اخیر هیچ مزرعه پرورش میگویی در استان تعطیل نشده است، گفت: به دلیل نظارت هایی که روی این بیماری در استان بوده سال 94 و 95 و همچنین 96 هیچ بیماری از لکه سفید در استان مشاهده نشده است.
وی ادامه داد: در هماهنگی هایی که با اداره شیلات، دامپزشکی و پرورش دهندگان انجام شده ذخیره سازی در استخرهای پرورش تا 31 اردیبهشت صورت گرفته است.

,
, عصرهامون ,
,

,
, ,

حسینی اضافه کرد: اگر زمان انتقال لارو از پست لارو به مزارع دیر انجام شود سرمای هوا که یک استرس برای میگو ها می باشد باعث بروز علایم بیماری می شود که خوشبختانه به دلیل رعایت ضوابط بهداشتی توسط پرورش دهندگان در 2 سال اخیر علی رغم ردیابی ویروس اما موردی از بیماری لکه سفید مشاهده نشده است.
وی در ادامه گفت: هیچ گونه اثری از بیماری لکه سفید در مزارع پرورش میگو مشاهده نشده است و مرگ این میگو در چابهار نیز کمبود اکسیژن بوده است.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان در پایان گفت: در 3 سال اخیر به دلیل نظارت بر این بیماری هیچ موردی در استان مشاهده نشده است.
 
انتهای پیام//

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه