بخشی از سخنان اردوغان در نشست آستانه؛
آمادگی ترکیه برای همکاری با دولتهای میانمار و بنگلادش برای حل مسئله مسلمانان
رئیس جمهور ترکیه و رئیس دورهای سازمان همکاری اسلامی در اجلاس علم و فناوری این سازمان در آستانه بر همبستگی و همیاری در حوزههای مختلف برای مقابله با مشکلات مسلمانان تاکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، رجب طیب اردوغان، طی سخنانی در افتتاحیه نخستین اجلاس سران سازمان همکاری های اسلامی در حوزه علم و فناوری در آستانه، پایتخت قزاقستان گفت: امروز مسلمانان با سختی هایی مواجه هستند و ما؛ کشورهای اسلامی باید از همه امکانات برای کاستن از این سختی ها استفاده کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,وی عنوان کرد، باید با کنارگذاشتن اختلافات، زمینه را برای خاتمه بخشیدن به حوادث غم انگیز سالهای اخیر فراهم کنیم. نباید نیروی خود را در بحران ها هدر بدهیم. بدون صلح، ثبات و امنیت رسیدن به رشد و توسعه میسر نخواهد شد. جهان اسلام امروز بیش از هر زمان دیگری به وحدت و همبستگی نیاز دارد.
,رئیس جمهور ترکیه در ادامه افزود؛ ترکیه برای جلوگیری از تراژدی انسانی در منطقه خواهان همکاری با دولتهای میانمار و بنگلادش است. انتظارات و قصد خود جهت ارائه کمکهای لازم برای تسهیل در پذیرایی از مسلمانان روهینگیا که از میانمار به بنگلادش فرار کردهاند، را به دولت این کشور ابلاغ کردیم. سازمانهای بین المللی به ویژه نمایندگان جهان اسلام باید از همه ظرفیتها برای خاتمه بخشیدن به این رفتار ناعادلانه استفاده کنند.
,رئیس دورهای سازمان همکاری اسلامی در پایان اظهار داشت: هرگز اجازه هتک حرمت به مسجدالاقصی و حرم شریف را نمیدهیم. ما؛ کشورهای اسلامی باید برای جلوگیری از اقدامات توهینآمیز نسبت به مسجدالاقصی، موضع قاطعانه تری داشته باشیم.ترکیه همچنین آماده همکاری در زمینه آموزشی مانند تبادل دانشجو و استاد، انجام پروژه های مسترک دانشگاهی و همکاری های فناوری با اعضای سازمان است، 9500 دانشجو از کشورهای عضو این سازمان با بورسیه تحصیلی ما در ترکیه تحصیل می کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه