logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

طی 5 ماهه نخست امسال؛

ورود بیش از یک میلیون خودرو به محدوده طرح ترافیک مشهد

ورود بیش از یک میلیون خودرو به محدوده طرح ترافیک مشهد
مدیر مرکز کنترل ترافیک شهرداری مشهد گفت: در طی پنج ماهه نخست سال جاری یک میلیون و 350 هزار خودرو به صورت غیرمجاز به محدوده طرح ترافیک مشهد شده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی پژومندراد در گفت‌وگو با صبح توس، با بیان اینکه در طی پنج ماهه نخست سال جاری بیش از 11 میلیون و 350 هزار خودرو وارد طرح ترافیک هسته مرکزی شهر مشهد شدند، عنوان کرد: از این تعداد یک میلیون و 306 هزار خودرو به صورت غیرمجاز به طرح ترافیک هسته مرکزی شهر ورود پیدا کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

 

,

وی با بیان اینکه در کنار آن نیروهای پلیس راهور نیز برای هدایت و مدیریت ترافیک نیز حضور دارند بیان کرد: هم‌اکنون در تمام کشور میزان جریمه ورود به طرح‌های ترافیک 20 هزار تومان است.

,

 

,

مدیر مرکز کنترل ترافیک شهرداری مشهد با اشاره به اینکه در حال حاضر 17 دوربین توسط سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد در اطراف طرح ترافیک نصب شده است، ابراز کرد: این دوربین ها پلاک خودروهایی که به صورت غیرمجاز ورود پیدا کرده‌اند را ثبت می‌کند تا توسط پلیس راهور اعمال قانون شود.

,

 

,

پژومندراد گفت: در نیمه اول سال طرح ترافیک در شهر مشهد از ساعت 7 صبح تا 23 اجرا می‌شود که این ساعت در نیمه دوم سال به 8 صبح تا 20 تغییر خواهد یافت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه